Nici gatitul nu mai e ce-a fost! Daca acum cativa ani, femeile fugeau cat vedeau cu ochii de bucatarie, aragaz si oale, acum e in trend sa stii sa gatesti. Si nu oricum, ci sanatos! Dana Rogoz e dornica sa-si imbunatateasca talentele de bucatareasa, asa ca a mers cu noi la Violeta´s Vintage Kitchen, unde a gatit o supa de chimen.
Ingrediente necesare: Varza, telina, gulie, dovlacel, cartof, ceapa, pastarnac, chili, patrunjel, unt, ou.
Mod de preparare: Toaca legumele fideluta, iar apoi pune-le la fiert, intr-o oala cu apa. Adauga putina sare, inca de la inceput.
La sfarsit, pune in supa un catel de usturoi, pentru a-i da aroma si putin piper proaspat macinat. Adauga apoi praf de chili, coaja de lamaie, chimen si un cubulet de unt. Lasa supa sa mai dea inca o data in clocot, apoi adauga un ou batut.
Intra pe www.perfecte.ro si vezi cum a preparat Dana Rogoz supa de chimen!