• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor. Modul inedit prin care ceilalți copii au aflat vestea

Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor. Modul inedit prin care ceilalți copii au aflat vestea

Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor. Modul inedit prin care ceilalți copii au aflat vestea

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec printr-o perioadă foarte frumoasă. Partenera de viață a starului portughez a postat recent un filmuleț, în care dezvăluie sexul gemenilor pe care-i așteaptă. 

Cei patru copii ai cuplului, Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria, Mateo și Alana Martina, au spart două baloane în care se aflau confetti roz și albastre, semn că vor mai avea încă un frățior și o surioară. Peste 19 milioane de oameni au văzut deja clipul, în timp ce peste 40.000 de oameni au și lăsat câte un comentariu de felicitare. 


Vezi VIDEO AICI

Cristiano Ronaldo (36 de ani) nu a putut să fie alături de familie, întrucât Manchester United joacă pe 18 decembrie cu Brighton, în Premier League.

Georgina Rodriguez (27 de ani) a plecat în vacanță, alături de cei patru copii, la Polul Nord. Ei au ajuns în Laponia cu un avion privat și s-au cazat într-o cabană de lux. Potrivit presei engleze, casa a fost închiriată cu aproximativ 1.800 de euro pe noapte. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)


Sursă foto: Instagram/ georginagio

Vezi și: Wine Trips România S2E5 | Sergiu Nedelea și Florin Busuioc, călătorie în cea mai bogată zonă viticolă din România
 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni