• PRO TV
  • Dana Săvuică, Andreea Antonescu și Andreea Raicu, printre vedetele care au văzut în avanpremieră „Casa Gucci”

Dana Săvuică, Andreea Antonescu și Andreea Raicu, printre vedetele care au văzut în avanpremieră „Casa Gucci”

Dana Săvuică, Andreea Antonescu și Andreea Raicu, printre vedetele care au văzut în avanpremieră „Casa Gucci”

Mult anticipat și apreciat de criticii de specialitate, filmul „Casa Gucci” („House of Gucci”), cu Lady Gaga, Al Pacino si Adam Driver, a ajuns în sfârșit pe marile ecrane din țară, în avanpremieră de, joi, 25 noiembrie. 

Numeroase personalități din showbizul românesc și industria fashion, dar și creatori de conținut din spațiul online au ales să descopere povestea din spatele celebrului brand Gucci, odată cu avanpremiera tematică de joi seara, din Băneasa. 

Printre vedetele care s-au bucurat să vadă filmul joi se numără: Andreea Raicu, Andreea Antonescu, Anca Serea și Adriana Sînă, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Mirela Vescan, Dana Savuică și Cerasela Rogen.

„Casa Gucci” este inspirat din povestea șocantă și adevărată a familiei din spatele imperiului modei italian. Când Patrizia Reggiani (Lady Gaga), o străină cu un început umil, ajunge prin căsătorie parte din familia Gucci, ambiția ei nestăpânită începe să dezvăluie moștenirea familiei și declanșează o spirală riscantă de trădare, decadență, răzbunare și în cele din urmă…crimă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni