Darren McGrady, fostul bucătar al Casei Regale Britanice, a dezvăluit ce mănâncă regina și apropiații ei la masa de Crăciun.
Caviar, foie-gras? Nici vorbă! Chef Darren McGrady a dezvăluit că masa de Crăciun pe care o servea reginei și familiei, atunci când lucra la palat, era una “banală”.
În fiecare an, Regina Elisabeta și familia ei petrec Crăciunul la Palatul Sandringham. Anul acesta, va fi primul Crăciun pe care Elisabeta îl va petrece fără soțul ei, Philip. Ducele s-a stins din viață la 9 aprilie, la 99 de ani.
Aici, ea își așteaptă familia și oaspeții cu o masă îmbelșugată. Darren McGrady, care a lucrat în bucătăria regală, a declarat, potrivit Daily Star, că: „Probabil familia va lua masa după slujba de la biserică. De pe masă nu vor lipsi: salata de creveți, homarul sau friptura de homar, alături de diverse garnituri cum ar fi: păstârnac, morcovi sau varză de Bruxelles. La desert ei servesc celebra budincă brandy butter cu coniac”.
Bucătarul a mai spus că Regina optează în fiecare an pentru același meniu. “De fapt, sunt plictisitori când vine vorba de festivități. Nu fac șuncă sau altceva, doar curcani tradiționali. (...) La un Crăciun, am făcut trei curcani: unul pentru regină și familia ei, unul pentru copii și unul a fost pentru cei aproximativ 100 de angajați. Așa toată lumea a avut un prânz de Crăciun”.
Fotografii: Getty Images
Vezi și VIDEO: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos
Gallery