• PRO TV
  • “Monica intotdeauna a vorbit urat! Ne facea prosti, nesimtiti!” VIDEO

“Monica intotdeauna a vorbit urat! Ne facea prosti, nesimtiti!” VIDEO

“Monica intotdeauna a vorbit urat! Ne facea prosti, nesimtiti!” VIDEO

Unul dintre muncitorii de la Izvorani acuzat de Monica Columbeanu ca a batut-o cand aceasta a incercat sa patrunda in locuinta, Marian Ciocan, a fost invitat marti, 15 martie, la “Happy Hour”, unde a respins acuzatiile aduse de inca sotia lui Irinel si a dezvaluit ca Monica si mama ei au fost agresive verbal.

Dupa ce Monica l-a imbrancit pe Marian, in incercarea ei de a patrunde pe proprietatea de la Izvorani, acesta recunoaste “Intr-adevar am pus o mana pe dansa, i-am vorbit frumos, am primit numai amenintari. Dansa impreuna cu maica-sa au fost agresive verbal, ne-au acuzat ca suntem platiti de domnul Columbeanu ca sa batem lumea. Mama Monicai tipa cel mai tare”, a dezvalui la “Happy Hour” cel impotriva caruia Monica a facut plangere penala.

Dupa ce a trecut de Marian Ciocan, Monica s-a urcat in masina Bentley, iar dupa ce a stat o perioada in masina a incercat sa intre in vila, insa muncitorii incuiasera deja toate usile.

Monica nu a avut alte altercatii cu muncitorul de la Izvorani “in afara de faptul ca m-a facut nesimtit si sa o las in pace ca o streses. Monica intotdeauna a vorbit urat! Ne facea prosti, nesimtiti! Filote, soferul ei, si-a luat o geanta in cap”, dupa cum am auzit”, a spus muncitorul care a precizat ca Monica nu a intrebat de fetita ei.

Marian Ciocan
a precizat: “Eu nu am absolut nimic de ascuns. Daca avocata are inregistrari, sa le arate!”

Marian a dat de inteles ca a trait mai multe momente de tensiune cu doamna Monica pe vremea cand aceasta era "stapana" la Izvorani, insa nu a amintit decat un episod neplacut.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni