• PRO TV
  • Fiica lui Van Damme, o adevărată bombă sexy. Fotografiile incendiare care au atras atenția fanilor

Fiica lui Van Damme, o adevărată bombă sexy. Fotografiile incendiare care au atras atenția fanilor

Fiica lui Van Damme, o adevărată bombă sexy. Fotografiile incendiare care au atras atenția fanilor

Jean Claude Van Damme se mândrește cu o fiică foarte frumoasă și talentată. În vârstă de 32 de ani, Bianca este pasionată de sport și are o siluetă de invidiat. Tânăra a început să sucească deja mințile bărbaților cu ipostazele sexy în care apare pe Instagram. 

Bianca și-a dorit să calce pe urme tatălui său și a ales actoria. Ea a avut câteva apariții memorabile, jucând alături de Van Damme în filme precum: „The Shepherd” (2008), „Assassination Games” (2011), „6 Bullets” (2012). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Van Damme (@iambbgun)

De asemenea, tânăra este o împătimită a fitnessului, antrenamentele constante pe care le face au ajutat-o să obțină un corp tonifiat. Bianca se mândrește cu formele sale și nu se sfiește să pozeze în lenjerie intimă. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)



Bianca Van Damme are 32 de ani. Ea și tatăl ei au o relație aproapiată și se felicită reciproc pe rețele sociale cu ocazia zilelor de naștere, postând și fotografii în care apar împreună. 

În ajunul zilei sale de naștere, Jean Claude Van Damme și-a bucurat fanii cu un video în care își etalează mușchii brațelor. La 62 de ani, actorul de origine belgiană este într-o formă fizică de invidiat. 



Sursă foto: Instagram/ jcvd, iambbgun

Vezi și: 






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni