• PRO TV
  • Alina și Ilan Laufer, imagine adorabilă cu gemenii lor. Cuplul a petrecut un weekend la munte

Alina și Ilan Laufer, imagine adorabilă cu gemenii lor. Cuplul a petrecut un weekend la munte

Alina și Ilan Laufer, imagine adorabilă cu gemenii lor. Cuplul a petrecut un weekend la munte

De când au devenit părinți de gemeni, Alina și Ilan Laufer publică frecvent imagini cu micuții pe rețelele sociale. Davina și Nathaniel au acum 8 luni, iar urmăritorii cuplului de pe Instagram au observat deja cu cine seamănă mai mult. 

În weekend, Alina și Ilan s-au bucurat de vremea frumoasă de la munte. Cei doi i-au lăsat pe copii la bunici și s-au plimbat pe Valea Doftanei. Ilan a ținut să le arate prietenilor și o imagine cu gemenii. 



„Dragi prieteni, ieșiți din casă și bucurați-vă de acest weekend însorit. Noi am venit la bunici și ne simțim minunat. Vă transmitem cele mai bune gânduri și multă dragoste”, a scris Ilan în dreptul imaginii. 

 
„Doamne, cât sunt de frumoși! Fiți binecuvântați!”, „Seamănă leit cu tine amândoi”, „Copiii lui tati”, „Ce mult au crescut! Fetița e tati toata”, „Doamne,cât au crescut și ce adorabili sunt, să vă trăiască și să vă bucurați de ei!”, au scris admiratorii în comentarii. 



În emisiunea Vorbește Lumea, Alina a dezvăluit ce semnificații speciale au numele alese pentru gemenii ei:

„Davina este un nume de origine ebraică și scoțiană, varianta feminină a prenumelui David, care înseamnă „iubit/ă”. Nathaniel este de asemenea un nume cu origini ebraice, care înseamnă „cadou de la Dumnezeu”.

„Ilan nu numai că schimbă scutece, este profesionist în tot ce înseamnă asta, băița, etc. Le dă de mâncare, este omul meu de bază. Noi creștem bebelușii împreună, nu avem nevoie de ajutor. (...) Și Karina se descurcă minunat”, a mai spus ea. 

Karina, în vârstă de 13 ani, este fiica Alinei din fostul mariaj cu artistul Jorge.

Sursă foto: Instagram/ ilanlaufer

Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni