• PRO TV
  • Profesoară din SUA, acuzată că a abuzat un elev! Autoritățile spun că ar putea exista mai multe victime

Profesoară din SUA, acuzată că a abuzat un elev! Autoritățile spun că ar putea exista mai multe victime

Profesoară din SUA, acuzată că a abuzat un elev! Autoritățile spun că ar putea exista mai multe victime

Krystal Jackson, o profesoară în vârstă de 39 de ani din California (SUA), este acuzată de autorități că ar fi agresat sexual un elev de doar 14 ani.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Marea Britanie, femeia, care este căsătorită, îi oferea în privat meditații băiatului la Leadership Academy din Dunlap, tot acolo având loc și violurile. Trei la număr!

Jurnaliștii de la Daily Mail notează că profesoara lucra la Școala Independentă din Mountain View și a fost arestată vinerea trecută. Ei i s-a pus o cauțiune de 215.000 de dolari. „Credem că victima este în siguranță acum, ceea ce este un lucru bun. Însă nu știm dacă există și alți copii abuzați”, au afirmat oamenii legii.

„Administratorii lucrează intens alături de autorități în acest moment și le comunică toate detaliile pe care le au, pentru aplicarea legii. Siguranța studenților și a membrilor personalului continuă să fie o prioritate absolută, iar instituția va oferi consiliere și sprijin tuturor studenților sau membrilor personalului care au nevoie”, au spus reprezentanții Leadership Academy din Dunlap, dar și cei de la Școala Independentă din Mountain View.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni