• PRO TV
  • Băiat sau fată? Marisa Paloma risipește misterul și anunță sexul copilului ei

Băiat sau fată? Marisa Paloma risipește misterul și anunță sexul copilului ei

Băiat sau fată? Marisa Paloma risipește misterul și anunță sexul copilului ei

A anunțat în emisiunea „La Măruță” că este însărcinată, iar acum a făcut încă o dezvăluire mult așteptată de apropiații ei. Marisa Paloma a aflat dacă așteaptă băiat sau fată, după 6 luni de sarcină.

Însărcinată în 6 luni, Marisa Paloma a pregătit, marți, o petrecere specială pentru a anunța dacă va avea băiat sau fată. Creatoarea de modă le-a dezvăluit apropiaților săi că va avea o fetiță, informație pe care a aflat-o și ea în premieră.

Nici noi n-am știut sexul copilului, ieri am aflat când am spart balonul în care era informația asta. A fost o surpriză plăcută”, a dezvăluit Liviu Stanciu, partenerul de viață al Marisei.

Singura persoană care a știut că cei doi vor avea o fetiță a fost Monica Munteanu, specialist PR. 

Miercuri, de la ora 20:00, Marisa Paloma va urca pe Instagram un clip video cu momentul în care primit vestea că va fi mamă de fetiță. În ultima ei postare de pe Instagram a risipit misterul adăugând hashtagul #itsagirl.

În seara aceasta la ora 20:00 urcăm în feed IGTV-ul de la Gender Reveal! Setați-vă telefoaneleeee! Mulțumesc încă o dată tuturor celor implicați. Dincolo de toate problemele și emoțiile pe care le-am întâmpinat, totul a ieșit fix așa cum a trebuit și mă bucur enorm că a venit ziua aceasta în care să aflăm ce se află în burtică de mai bine de 6 luni”, a scris Marisa pe Insta.

Fotografii: @marisa.paloma

Vezi și VIDEO: „La Măruță”: Marisa Paloma a anunțat că este însărcinată

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni