• PRO TV
  • Corina Bud, ipostaze sexy într-o ținută transparentă! Reacția fanilor: “Ce îți mai place viața!”

Corina Bud, ipostaze sexy într-o ținută transparentă! Reacția fanilor: “Ce îți mai place viața!”

Corina Bud, ipostaze sexy într-o ținută transparentă! Reacția fanilor: “Ce îți mai place viața!”

Nu mai face furori pe scenă cu ținutele excentrice, dar știe cum să-și țină fanii aproape. Corina Bud le-a aprins imaginația internauților după ce a apărut pe Instagram într-o rochie transparentă, din tul, pe sub care purta doar o pereche de bikini roșii.   

La 41 de ani, Corina Bud arată ca o puștoaică și și-a păstrat stilul vestimentar excentric care a consacrat-o. Artista e mândră de felul în care arată, nu se teme să-și expună corpul și este total lipsită de inhibiții când vine vorba să pozeze provocator. 

Cele mai recente fotografii i-au adus mii de like-uri și numeroase comentarii. Artista care pare într-o continuă vacanță se bucură de soare în Positano, Italia, deși acum câteva zile era la promenadă pe străzile din Istanbul, Turcia. 

Corina Bud are o priveliște de vis la hotelul la care s-a cazat. Fanii nu au avut însă ochi pentru priveliștea din spatele artistei, pentru că blonda le-a luat ochii cu ținuta sa. 

Corina s-a lăsat fotografiată într-o rochie transparentă, pe sub care purta doar o pereche de bikini roșii. “Unde este sutienul?”, a întrebat-o unul dintre fani. Artista și-a acoperit sânii cu plasturi în formă de căpșună.

Alții au numit-o “Corina Nud” sau “Miley Cyrus de România” pentru apariția îndrăzneață.  

“Ce îți mai place viața!”, “Wow, sexy lady”, “Arăți minunat!”, “Așa da, ești bestială!”, “Seducătoare și ispititoare”, “Frumoasă femeie, frumos corp”, sunt alte mesaje lăsate de fani pe contul de Instagram al artistei. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.4 Povestea Cramei Avincis


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni