• PRO TV
  • Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă

La începutul lunii iulie, Liviu Teodorescu și iubita sa Iulia s-au cununat civil, iar pe 24 iulie, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Artistul și aleasa inimii sale au sărbătorit nunta la un restaurant situat pe malul unui lac. 

Cei doi s-au distrat de minune în compania celor dragi și a prietenilor din showbiz, după cum se poate observa din imaginile postate pe Instagram. Atmosfera a fost întreținută de Theo Rose și Connect-R, dar și de mulți alți artiști. 

Mirii și-au impresionat invitații cu un tort de bezea, realizat chiar în fața lor. Însăși mireasa a participat la asamblarea acestuia. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Soția lui Liviu Teodorescu a ajuns la spital

În urmă cu o săptămână, Iulia a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a s-a înțepat într-un ac în momentul în care proba rochia de mireasă.

„Parcă nici nu trebuie să râd acum, mă rog, râd pentru că totul e bine, în fine, azi a fost la spital, au tăiat-o în talpă ca să scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă. Acum, ce să zic, trimiteți și voi gânduri bune, ca până la nuntă să se vindece și să poată sta pe tocuri”, a povestit Liviu Teodorescu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Iacob (@iulialu)



Recent, Liviu Teodorescu s-a bucurat de lansarea piesei „Pe curând”, iar cu o seară înainte de nuntă a susținut și un concert. 

Piesele cântate de Liviu Teodorescu adună milioane de vizualizări pe YouTube. Pe contul său de Instagram, artistul are peste 740.000 de urmăritori. Acesta a devenit cunoscut după apariția sa în primul sezol al emisiunii Vocea României, când a întors toate scaunele la audiții. 



 

Sursă foto/ Instagram: iulialu, liviuteodorescu


Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.2 Povestea Cramei Serve

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni