• PRO TV
  • EURO 2020, berea și francezul. Ce urmări a avut gestul lui Paul Pogba de după meciul cu Germania

EURO 2020, berea și francezul. Ce urmări a avut gestul lui Paul Pogba de după meciul cu Germania

EURO 2020, berea și francezul. Ce urmări a avut gestul lui Paul Pogba de după meciul cu Germania

Paul Pogba a călcat pe urmele lui Cristiano Ronaldo la EURO 2020, cu un gest care are toate șansele să devină o modă. Francezul a îndepărtat o sticlă de bere care apărea în cadru la conferința de presă de după meciul cu Germania. Care au fost consecințele.

Cristiano Ronaldo a provocat un șoc pe piețele financiare după ce a mărturisit că preferă apa în detrimentrul băuturii răcoritoare a unuia dintre sponsorii EURO 2020. În aceeași seară, câteva ore mai târziu, Paul Pogba a repetat gestul, dând la o parte o sticlă de bere Heineken care se afla în fața sa la întâlnirea cu jurnaliștii.

Starul naționalei Franței este musulman din 2019 și are o aversiune față de alcool. Însă, berea din fața lui era fără alcool, motiv pentru care gestul său a fost interpretat drept frondă.

La scurt timp după reacția lui Pogba, acțiunile Heineken au început să scadă firav (la 98,02 euro/unitate), pentru ca a doua zi să-și revină. Azi o acțiune e cotată la 99,54 euro, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile.

De altfel, reprezentanții producătorului nu au oferit nicio reacție pe acest subiect, considerând incidentul irelevant pentru evoluția brandului.

Paul Pogba, care nu s-a născut musulman, s-a convertit la Islamism în 2019. Starul celor de la Manchester United a dezvăluit că decizia i-a schimbat viața și l-a făcut să devină mai bun.

Islamismul nu e imaginea pe care toată lumea o vede – terorism. Ceea ce auzim în media este diferit. De fapt, este ceva frumos. Este o religie care mi-a deschis ochii și care mă face, poate, un om mai bun”, a spus el într-un podcast al The London Times.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni