• PRO TV
  • Enrique Iglesias, selfie de 1 milion de like-uri cu fetița cea mică. Masha i-a cucerit pe fanii artistului

Enrique Iglesias, selfie de 1 milion de like-uri cu fetița cea mică. Masha i-a cucerit pe fanii artistului

Enrique Iglesias, selfie de 1 milion de like-uri cu fetița cea mică. Masha i-a cucerit pe fanii artistului

Cântărețul latino, Enrique Iglesias (46 de ani), și partenera lui de viață, fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova (40 de ani), își expun mai rar copiii pe rețelele sociale. Fiecare apariție este întâmpinată de fani cu mare entuziasm. 

Anna Kournikova și Enrique Iglesias sunt printre cele mai îndrăgite și discrete cupluri de celebrități. Ei educă împreună trei copii, pe gemenii Lucy și Nicholas, în vârstă de 3 ani și pe mezina Mary (Masha), în vârstă de 1 an și 5 luni. 

Recent, cântărețul a postat un selfie cu Masha pe Instagram, spre bucuria fanilor. Imaginea a adunat rapid peste 1 milion de like-uri și zeci de mii de comentarii. Fetița cu părul blond are mai multe trăsături comune cu mama sa, celebră pentru frumusețea ei.  

”Este atât de drăguță”, O fotografie foarte frumoasă. Cât mă bucur să văd această postare”, ”Este fata lu tata, drăguța de ea”, ”Îți mulțumim că ai împărtășit această imagine cu noi, Enrique”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor. 
În descrierea pozei, cântărețul a scris: ”Lucrând la ceva”, iar fanii s-au gândit că poate fi vorba despre o nouă piesă.  

În decembrie, Anna Kournikova posta pe contul ei de Instagram două fotografii cu gemenii lor. Vezi imaginile aici. Iar în ziua când Masha a împlinit un an, aceasta le-a arătat un video în care discută cu ea în limba rusă, semn că își învață copiii limba sa maternă.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ enriqueiglesias

Vezi și: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni