• PRO TV
  • Daniela Gyorfi, cea mai fericita mama din lume, confesiuni pe happylica!

Daniela Gyorfi, cea mai fericita mama din lume, confesiuni pe happylica!

Daniela Gyorfi, cea mai fericita mama din lume, confesiuni pe happylica!

La cateva zile dupa ce a nascut, Daniela Gyorfi a venit pe Happylica, luni, 21 februarie, ca sa vorbeasca despre minunea din viata ei, Maria. Cantareata a fost insotita de tatal fetitei ei, George Tal.

Sunt fericita ca mi s-a implinit acest vis, ma bucur ca avem o fetita, ca este sanatoasa”, a spus Daniela Gyorfi care a nascut chiar de ziua bunicii ei.

La 11:30 i s-a rup apa, l-a avertizat pe George, i-a spus mamei, care a inceput sa planga, si la ora 13:15 a nascut, prin cezariana. “Cand am vazut-o asa micuta, sunt niste emotii pe care ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat aceasta sansa sa le traiesc, sa nasc la 42 de ani”.

Daniela a recunoscut si ca a facut cateva avorturi, a pierdut cateva sarcini. “Cand am fost casatorita nu mi-am dorit un copil, pentru ca imi doream cariera. Cariera mea este importanta si acum, imi place ce fac, eu cant din placere, din 1991 incoace”.

“Locuim impreuna si George ma ajuta foarte mult.Din mai, incep cantarile si atunci va sta o bona cu ea in permanenta”, a marturisit Daniela care arata superb la cateva zile dupa ce a nascut.

Daniela Gyorfi nu poate sa alapteze, din cauza silicoanelor. O hraneste pe micuta cu un lapte special - “90 ml de apa cu trei masuri de lapte”.

Cantareata a primit un cadou special de la Catalin Maruta, un scaun de masina din material happylica, pentru micuta Maria.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni