• PRO TV
  • Prinții William și Harry, surprinși în timp ce vorbeau la finalul funeraliilor. Ce și-au spus cei doi frați

Prinții William și Harry, surprinși în timp ce vorbeau la finalul funeraliilor. Ce și-au spus cei doi frați

Prinții William și Harry, surprinși în timp ce vorbeau la finalul funeraliilor. Ce și-au spus cei doi frați

Sâmbătă, 17 aprilie, au avut loc funeraliile prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a. A fost pentru prima dată când Harry a dat ochii cu fratele William, dar și cu ceilalți membri ai familiei regale, după mutarea sa în America. 

În timpul procesiunii, cei doi au avut locuri bine stabilite. Ei au păstrat distanța la înmormântarea bunicului lor. Cei doi frați au mers în spatele sicriului, însă nu unul lângă altul. Între ei s-a aflat verișorul lor, Peter Philip. În capela St. George, acolo unde s-a ținut slujba, William și Harry au stat în colțuri diferite. 

Imediat după încheierea funeraliilor, cei doi frați au fost surprinși în timp ce schimbau câteva vorbe. Alături de ei se afla și Kate Middleton, soția lui William, dar și arhiepiscopul de Canterbury. În momentele filmate în fața capelei St. George se poate vedea cum Harry îi mulțumește arhiepiscopului, apoi se grăbește să-i ajungă din urmă pe Kate și William. 



Mai multe imagini de la funeralii în galeria foto de mai jos

Mezinul prințesei Diana a schimbat câteva vorbe cu cumnata lui, Kate, apoi cu William. Discuția dintre cei doi frați a părut a fi una amicală.



Pentru că William nu purta mască, experți în cititul pe buze au deslușit ce și-au spus cei doi frați. Potrivit acestora, Harry i-ar fi spus lui William că slujba de înmormântare „a fost așa cum și-a dorit”, făcând referire la dorința prințului Philip de a avea o înmormântare simplă. William i-ar fi răspuns: “da, a fost minunat, nu-i așa?”, scrie The Sun.

Cei doi frați păreau relaxați, semn că vor lase deoparte tensiunile apărute după interviul oferit de Harry și Meghan lui Oprah. Înainte de a zbura la soția sa, Harry va avea o discuție cu William, dar și cu tatăl său, prințul Charles. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni