• PRO TV
  • La “Happy Hour”, imagini in exclusivitate de la nunta lui Miron Cozma si a Marinelei Nitu (partea I-a) FOTO si VIDEO

La “Happy Hour”, imagini in exclusivitate de la nunta lui Miron Cozma si a Marinelei Nitu (partea I-a) FOTO si VIDEO

La “Happy Hour”, imagini in exclusivitate de la nunta lui Miron Cozma si a Marinelei Nitu (partea I-a) FOTO si VIDEO

In editia de joi, 17 februarie, show-ul lui Maruta a prezentat  in exclusivitate imagini de la nunta lui Mirron Cosma si a Marinelei Nitu, care a avut loc sambata, 12 februarie, la Brasov, dar si de la petrecerea care a urmat.

Joi, 17 februarie, ati putut vedea la  “Happy Hourimagini in exclusivitate de la slujba religioasa oficiata la Biserica “Sfanta Treime” din Scheii Brasovului, in prezenta unor rude apropiate, dar si de la petrecerea de dupa - prima parte -, urmand ca in editia de vineri, 18 februarie, sa vedeti partea a doua de la petrecere.

Dupa ani si ani in care Marinela a stat departe de cel care i-a cucerit inima, weekend-ul trecut i-a devenit in sfarsit mireasa lui Cozma, iar acum cei doi isi propun sa traisca fericiti pana la adanci batraneti. Relatia dintre ei a fost una zbuciumata si a continuat o perioada chiar si dupa ce Miron Cozma a juns in inchisoare. Dupa ce s-au despartit, acesta a a luat-o de sotie pe avocata Monica Ionescu, dar la un an si cateva luni cei doi au divortat.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni