• PRO TV
  • Florin Piersic Jr.: “Adriana a raspuns la bascalie!" VIDEO

Florin Piersic Jr.: “Adriana a raspuns la bascalie!" VIDEO

Florin Piersic Jr.: “Adriana a raspuns la bascalie!" VIDEO

Scandalul declansat de Adriana Nicolae, gravida in opt luni, care a declarat pentru un tabloid ca tatal fetitei pe care urmeaza sa o nasca in Italia este un cunoscut actor al carui nume are si Junior la final, l-a determinat pe Florin Piersic Jr. sa intre in direct, prin telefon, la “Happy Hour”.

Florin Piersic Jr. a fost casatorit o scurta perioada de timp cu Adriana Nicolae, insa relatia lor a luat sfarsit in urma cu noua ani, actorul si-a intemeiat o noua familie si are o fetita.

In urma scandalului declansat cu presupunerile in privinta celui cu care a conceput Adriana Nicolae copilul, Florin Piersic Jr. este solidar cu Stefan Banica Jr., care a reactionat prompt, tot la emisiunea “Happy Hour”, in urma mizeriilor aparute in tabloidele. “Sunt convins ca Stefan are un motiv serios sa dea in judecata publicatia respectiva si ca va castiga procesul. Il admir pe Stefan Banica Jr. pentru felul lui de-a fi”.

Florin Piersic crede ca Adriana a glumit cand a spus ca tatal fetitei este un actor care are in nume si particula Junior. “A raspuns la bascalie, dar un copil nu este o jucarie cu care sa te joci pe la emisiuni si pe care sa o arunci de la unul la altul, ca pe o pisica”, a spus Florin, care crede ca ex-sotia lui a mers prea departe si ca ar trebui sa inceteze cu atitudinea asta a ei.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni