• PRO TV
  • Ioana Visan, despre Berlusconi: "Este romantic si foarte atent"! EXCLUSIV

Ioana Visan, despre Berlusconi: "Este romantic si foarte atent"! EXCLUSIV

Ioana Visan, despre Berlusconi: "Este romantic si foarte atent"! EXCLUSIV

Ioana Visan, tanara de 23 de ani, din Curtea de Arges a fost invitata in exlusivitate, la Happy Hour si a vorbit despre asa zisa relatie de amicitie pe care o are cu Silvio Berlusconi.

"Am plecat in Italia acum cinci ani pentru ca sora mea locuieste acolo de 15 ani, iar parintii mei stau in Romania", asa si-a inceput "pledoaria" Ioana.

Pe tot parcursul sederii ei pe Happylica a tinut sa precizeze ca Berlusconi este un gentleman si ca presa scrie foarte multe lucruri neadevarate. Aceasta a precizat ca lucreaza ca model in Italia la doua agentii si ca este multumita de ceea ce face.

"L-am cunoscut acum trei ani la teatru este o persoana foarte deschisa si foarte simpatica. Dupa teatru am fost invitata la o cina normala si foarte eleganta care a avut loc intr-una din casele lui", a povestit romanca.

Bineinteles, acesta nu stie de scandalul in care este implicat premierul italian si nici de fotografiile in care el apare gol.

"Nu gasesc cuvinte pentru a-l descrie este o persoana deosebita, speciala. Se uita la filme italiane asculta muzica napoletana si canta foarte bine melodii in limba franceza", a povestit Ioana Visan despre premierul intalian.

Desi intre cei doi este o relatie de amicitie romanca stie foarte multe detalii despre viata personala a lui Silvio Berlusconi. "Am o relatie de amicitie care se bazeaza pe foarte mult respect. Este o persoana romantica si este foarte atent. Diferenta de varsta dintre noi este de 50 de ani, el este balanta, nascut pe 29 septembrie si este romantic si foarte atent. Culorile lui este preferate sunt negru sau albastru inchis".

Norocoasa romanca a incheiat marturisind ca Silvio i-a daruit esarfe si multe bijuterii si a tinut sa arate intregii tari inelul Christian Dior primit de la cel mai influent barbat din Italia precizand ca mai are inca unu, dar alta culoare.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni