• PRO TV
  • (P) Cel mai simplu mod de a obține o fișă medicală permis auto în București!

(P) Cel mai simplu mod de a obține o fișă medicală permis auto în București!

(P) Cel mai simplu mod de a obține o fișă medicală permis auto în București!

Pentru a dovedi că dețin aptitudinile necesare pentru conducerea unui autovehicul, șoferii sunt nevoiți să treacă printr-o serie de examinări.

Astfel, indiferent că obțin pentru prima dată carnetul auto sau că își reînnoiesc permisul din varii motive, toți șoferii, atât din Capitală, cât și din România, trebuie să prezinte o fișa medicală pentru permis auto.

Acest certificat este indispensabil pentru dobândirea unui permis auto valid. Conform legislației în vigoare, actul reprezintă o dovadă a faptului că ești apt, din punct de vedere fizic și psihic, pentru a conduce un autovehicul. Acest lucru trebuie confirmat de către specialiștii în domeniu, în urma unei serii de examinări.

Fișa nu poate fi eliberată decât de o clinică acreditată în domeniu și este valabilă pentru o perioadă de un an, începând cu dată eliberării, indiferent de localitatea emitentă. Astfel, dacă decizi să obții o fisa medicala permis auto Bucuresti, o poți folosi chiar și câteva luni mai târziu pentru eliberarea permisului în altă localitate din România.

Însă, pentru a obține acest document cât mai rapid, dar și pentru a te bucura de servicii la cel mai înalt nivel, apelează la o clinică cu experiență în domeniu, precum Standard Med. Aici, fișa medicală permis auto este eliberată în aceeași zi în care îți faci analizele. Tot procesul durează mai puțîn de 90 de minute, iar în cazul în care acest interval este depășit, clinica Standard Med se angajează să îți returneze jumătate din suma plătită pentru obținerea fișei.

Acest lucru este posibil datorită sistemului de funcționare al clinicii. Prin urmare, toate persoanele înscrise pentru efectuarea examinărilor vor trece prin rotație pe la cabinetul fiecărui specialist medical. Așadar, în cazul în care ai nevoie de o fișă medicală permis auto în București, nu trebuie decât să profiți de serviciile rapide oferite de Standard Med! Iată ce trebuie să faci:

1. Accesează site-ul www.fisamedicala.info, unde vei găsi toate detaliile referitoare la obținerea acestui document.

2. Fixează o programare pentru efectuarea examinărilor medicale. Pentru a stabili o vizită la clinică, ai la îndemână următoarele metode:

Prin apel telefonic, la unul dintre numerele afișate pe platforma clinicii Standard Med (0722.435.435 sau 0314.053.950);

Online, utilizând formularul pus la dispoziție pe site, în categoria de „Tarife și programări” sau printr-un e-mail la [email protected].

3. După stabilirea unei programări, va trebui să te prezinți la clinica Standard Med pentru efectuarea examinărilor necesare și obținerea certificatului medical. Este esențial să te asiguri însă că ai toate documentele asupra ta. Iată care sunt actele de care ai nevoie pentru eliberarea unei fișe pentru permis auto în București:

Buletin / Carte de identitate;

Fișa de școlarizare – în cazul celor care urmează școala de șoferi;

Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze că solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fișa la punctul B) în cazul în care pacientul figurează cu boli cronice în evidență medicului de familie;

Ochelari de vedere (dacă este cazul);

În cazul bolnavilor de diabet, este necesară și o scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și confirmarea că solicitantul este apt pentru a conduce.

Precum vezi, este foarte simplu să intri în posesia acestui document prin intermediul clinicii Standard Med. Astfel, vei obține în mai puțin de două ore o fișă medicală permis auto în București de care ai nevoie pentru obținerea unui permis de conducere valid.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni