• PRO TV
  • Au soții frumoase și copii foarte simpatici! Cum arată familiile fraților Stoica: fetele lui Bogdan și băieții lui Andrei

Au soții frumoase și copii foarte simpatici! Cum arată familiile fraților Stoica: fetele lui Bogdan și băieții lui Andrei

Au soții frumoase și copii foarte simpatici! Cum arată familiile fraților Stoica: fetele lui Bogdan și băieții lui Andrei

Și-au făcut foarte multe fane odată cu participarea în Fermă, dar, în viața personală, frații Stoica sunt...puțin ocupați! 

La 33 de ani, Andrei Stoica este în primii 10 luptători din lume, la categoria semi grea – cunoscut ca Mister KO. Cu trei ani mai mic, la 30 de ani, fratele său, Bogdan, este, la fel, unul dintre campionii de renume ai României, fost campion mondial SUPERKOMBAT la categoria cruiser și cel mai tânăr campion din istoria promoției sale.

Dincolo de reușitele lor profesionale, Bogdan și Andrei au o viață personală frumoasă, care le aduce liniște și echilibru. 
Andrei Stoica este căsătorit, are o relație de 14 ani cu Andra Stoica și împreună au trei copii: 2 băieți de 7 și 5 ani și o fetiță de 9 luni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un weekend minunat și binecuvântat vă dorim, prieteni!! #blessed #weekend #family #kids #stoicafamily #fighterslifestyle #itsOKtoKO

O postare distribuită de Andrei Stoica Mister KO (@andrei1stoica) pe


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny outside, sunny inside! ????

O postare distribuită de Andrei Stoica Mister KO (@andrei1stoica) pe

Bogdan Stoica este căsătorit de trei ani cu Florentina și au împreună două fetițe, pe care, în postările de pe Instagram, le numește cu mândrie “fetele lui tata.”
 
Bogdan și Andrei Stoica sunt adversari în competiția ”Ferma. Orășeni vs săteni”, dar cei mai buni prieteni în viață. În plus, în repetate rânduri, soțiile lor i-au prezentat ca pe tați și soți devotați, foarte implicați mai ales în creșterea copiilor. 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fetele lui Tata! ♥️ Un weekend grozav să aveți, prieteni!

O postare distribuită de Bogdan Stoica (@b.stoica) pe


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA.ÎN PLUS:




FOTO: INSTAGRAM BOGDAN STOICA
            INSTAGRAM ANDREI STOICA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni