• PRO TV
  • Petru Mircea: "Am indosariate acasa toate declaratiile lor din presa, pentru arhiva neagra a familiei"

Petru Mircea: "Am indosariate acasa toate declaratiile lor din presa, pentru arhiva neagra a familiei"

Petru Mircea: "Am indosariate acasa toate declaratiile lor din presa, pentru arhiva neagra a familiei"

Petru Mircea a fost din nou pe canapeaua lui Maruta, de aceasta data dupa ce s-a dat rezultatul final al anchetei desfasurate dupa sinuciderea cantaretei Madalinei Manole si a vorbit despre toate acuzatiile aparute in presa la adresa lui.

Odata cu finalul anchetei a iesit la suprafata si adevarul, faptul ca parintii Madalinei stiau ca fiica lor avea probleme psihice.

Raportul final a demonstrat ca Madalina Manole s-a sinucis cu otrava, asa incat nu ar trebui sa mai existe vreun dubiu in ceea ce-l priveste pe sotul regretatei cantarete.

"Niciodata nu am sa pot trece peste toate minciunile, toate injuriile, toate amenintarile care au venit din partea oamenilor carora le-am spus mama si tata si carora copilul lor, Magda, le-a oferit cinstea de a fi recunoscuti pe strada, drept parintii Madalinei Manole", a declarat Petru Mircea.

  In privinta celui mic, Petru Mircea a spus: "Copilul face foarte bine si nu ma mai opresc sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu trece prin ce trec si eu acum".

Actul emis de procurori la sfarsitul anchetei arata alte lucruri decat cele care s-au expus in presa. "A fost cuvantul meu impotriva parintilor Madalinei. Si e firesc sa dai dreptate parintilor ca se presupune ca ei stiau cel mai bine ce se intampla cu fiica lor".

"Am indosariate acasa toate declaratiile lor din presa, pentru arhiva neagra a familiei, sa vada si copilul cand va intelege ce au spus bunicii lui", a mai adaugat Petru.

"Pacatul cel mare este ca socrii nu-si dau seama. Copilasul asta e visul nostru si mie mi-a ramas responsabilitatea asta foarte mare de a-l creste si de-al face omul pe care ni l-am dorit amandoi", a mai adaugat Puiu Mircea.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni