ß
Bucătării în care plitele și cuptoarele nu au mai fost aprinse de luni de zile. Pahare în care nu a mai curs berea sau vinul. Mese și scaunele ale tăcerii, căci convivialitatea a fost alungată brusc odată cu venirea pandemiei.
Cum va fi redeschiderea barurilor și restaurantelor? Cu ce gânduri vor reveni clienții în aceste spații în care altădată se sudau prietenii, se sărbătoreau victorii ale echipelor favorite ori se înfiripau povești de dragoste?
Bucătării în care plitele și cuptoarele nu au mai fost aprinse de luni de zile. Pahare în care nu a mai curs berea sau vinul. Mese și scaunele ale tăcerii, căci convivialitatea a fost alungată brusc odată cu venirea pandemiei.
Cum va fi redeschiderea barurilor și restaurantelor? Cu ce gânduri vor reveni clienții în aceste spații în care altădată se sudau prietenii, se sărbătoreau victorii ale echipelor favorite ori se înfiripau povești de dragoste?
Repunerea restaurantelor în centrul vieții publice este o misiune grea, dar fiecare proprietar de astfel de localuri ar trebui să o privească ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare.
Să îi farmeci pe clienți astfel încât restaurantul tău să devină o destinație, să-i faci să se simtă în siguranță și să le transmiți grija față de respectarea tuturor normelor igienico-sanitare, să creezi un concept care să te distingă de concurență, să te facă unic. Iată dezideratele cu care poți transforma acest septembrie într-un nou început.
Va fi nevoie de toată atenția, empatia și generozitatea personalului ca oaspeții tăi să petreacă câteva ore memorabile și să uite de stres și amenințarea bolii.
Dar asta presupune enorm de mult timp dăruit clienților tăi. Timp ce este deseori furat de activitățile operaționale: gestiunea, aprovizionarea, contabilitatea, rezervările, comanda transmisă bucătarului, nota clientului. Cu ar fi însă ca de ele să se ocupe un soft restaurant. Achiziționarea unui astfel de soft va însemna trecerea ta la un alt nivel de business. Unul în care energia ta și a personalului tău va fi canalizată acolo unde trebuie să fie - spre oaspeții din restaurant.
Un soft restaurant precum al celor de pe Pob Soft înseamnă pentru o afacere ce înseamnă un robot de bucătărie sau un cuptor inteligent pentru un bucătar - lasă munca repetitivă, plictisitoare în seama mașinii pentru a da libertate creativă bucatarului.
POB Soft HoReCa este unul dintre cele mai complete soluții de tipul acesta de pe piață, ce aduce cu sine automatizare, elimină erorile umane, crește calitatea relațiilor cu furnizorii și dă posibilitatea ospătarilor să fie prezenți acolo unde contează, adică în sala de mese.
Le oferă timp să veghezi asupra stării de bine a oaspeților, să fie disponibile fără a fi intruzivi în loc să se ocupe de numărarea materiei prime, facturi pentru furnizori, note de comandă, bonuri fiscale.
O experiență plăcută pentru oaspeți tăi începe cu felul în care îi întâmpini și îi conduci la masă și se încheie abia atunci când au închis ușa la plecare.
Restaurantele au însă, deseori, o problema în asigurarea unui standard înalt și constant al serviciilor din cauza fluctuație de personal și a angajaților noi care au nevoie de luni de training și adaptare ca să poată satisface exigențele clienților.
POB Soft HoReCa te poate ajuta și în acest caz pentru ca vine cu o interfață de vânzare modernă ce permite să adaugi poze reale ale spațiului și să ai o configurare a meselor chiar pe telefonul sau tableta noului angajat. Astfel el va știi într-o clipă la ce masă trebuie să conducă clienții care și-au făcut rezervarea și unde să ducă comand apetisantă abia scoasă din cuptor.
Să ieși în oraș pentru a lua masa este un ritual ce le face oaspeților tăi viața mai frumoasă. Prin grija pentru siguranță, etichetă și politețe, empatie, deschidere și un strop de tehnologie, poți să le redai această bucurie pierdută.
Autor: Ana Niculescu