• PRO TV
  • Alina Pușcău, despre bărbații violenți cu femeile: Au niște frustrări sau complexe ce trebuie rezolvate la psiholog

Alina Pușcău, despre bărbații violenți cu femeile: Au niște frustrări sau complexe ce trebuie rezolvate la psiholog

Alina Pușcău, despre bărbații violenți cu femeile: Au niște frustrări sau complexe ce trebuie rezolvate la psiholog

Când activezi în modeling, mulți ochi masculini sunt ațintiți asupra ta. Alina Pușcău știe cum e să fii privită și râvnită, dar apreciază doar bărbații cărora le lipsește agresivitatea când o curtează.

Alina Pușcău a făcut dezvăluirea vieții ei în emisiunea Ferma. Orășeni vs. săteni, când i s-a confesat Giuliei Nahmany. Fotomodelul a povestit un episod mai puțin știut din trecutul ei, o realitate dureroasă pentru multe familii din România. Părinții ei s-au despărțit, în mare parte din cauza tatălui ei agresiv, iar ea i-a întors spatele.

Deși, cu timpul, l-a iertat, Alina Pușcău s-a simțit vinovată că ani la rând nu i-a dat nicio șansă să se căiască. Însă, tot nu poate accepta bărbații violenți. „Probabil au niște frustrări sau complexe ce trebuie rezolvate la psiholog. Sau se pot lua la bătaie cu un alți bărbați, măcar să fie de la egal la egal”, ne-a spus Alina Pușcău. 

Trăind în compania unui tată agresiv cu partenera lui de viață, Alina Pușcău le compătimește pe femeile care nu au curajul să pună capăt dramei de zi cu zi prin care trec. 

Mi se pare foarte trist și nedrept. Din păcate, nu au încredere în ele și probabil niciun sprijin. Totodată, din păcate mai ales în România, mentalitatea este problema: femeile primesc foarte rar un ajutor real în acest sens”.

Mama ei s-a ridicat deasupra problemei și a stăpânit-o. După 37 de ani de mariaj, i-a spus adio bărbatului care o agresa.

Nu cred în violență, sub nicio formă. Mi se pare ceva primitiv și fără sens”, dezvăluie „bandita” Alina Pușcău, care rămâne în fermă pentru noi aventuri în compania camarazilor ei, Giulia Nahmany și Gabriel Toader.

Există vreun episod din viața ta pe care ai vrea să-l uiți? 

Dacă aș uita anumite experiențe, nu aș mai fi omul de astăzi. Toate etapele te ajută să înveți și să evoluezi”, mai spune Alina Pușcău.

Fotografii: PRO TV/@alinapuscau_

Urmărește aventurile orășenilor și sătenilor de la FERMA și pe Facebook și Instagram!

Vezi și VIDEO: Ferma. În plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni