• PRO TV
  • Marian Vanghelie: "Noi, in Romania, oamenii politici, suntem foarte nesimtiti"!

Marian Vanghelie: "Noi, in Romania, oamenii politici, suntem foarte nesimtiti"!

Marian Vanghelie: "Noi, in Romania, oamenii politici, suntem foarte nesimtiti"!

Marian Vanghelie a pasit pentru prima data in studioul "Happy Hour" si nici nu s-a asezat bine pe canapeaua din studio, ca a si inceput sa glumeasca pe seama colegilor din Parlament!

Asa ca, Vanghelie nu a stat pe ganduri si a spus: "Noi, in Romania, oamenii politici, suntem foarte nesimtiti". Bineinteles ca a precizat faptul ca el nu se exclude din aceasta categorie.

Pentru ca este cu sotia lui de pe cand avea 16 ani, Maruta l-a intrebat care sunt florile preferate ale nevestei: "Florile preferate ale sotiei mele sunt trandafirii, ca reprezinta PSD-ul".

Marian Vanghelie
are un baiat in varsta de 16 ani, iar referitor la acesta a spus: "Fiul meu cred ca se indragosteste in fiecare zi".
Cum Maruta nu si-a putut stapani curiozitatea, l-a intrebat daca sunt frumoase fetele cu care vine fiul sau acasa, iar Vanghelie plin de umor a marturist: "Nu exista femeie urata, doar barbati impotenti".

Marian Vanghelie
a declarat ca are cont pe Facebook si, mai mult decat atat, il si foloseste. De ce? "Incerc sa fac cunostinta cu tinere ca sa le aduc in partid", a precizat Marian.

Referitor la gafele pe care le-a facut de-a lungul timpului, vestitul primar al sectorului 5 a spus: "A zis si Berlusconi goagal, ca Vanghelie, dar nu a aparut nimic in presa. Dupa ore de nesomn, e normal sa fac greseli si sa zic goagal si almanahe".






 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni