• PRO TV
  • Moment viral pe rețelele sociale! Melania Trump a refuzat, din nou, să-l țină de mână pe Donald Trump

Moment viral pe rețelele sociale! Melania Trump a refuzat, din nou, să-l țină de mână pe Donald Trump

Moment viral pe rețelele sociale! Melania Trump a refuzat, din nou, să-l țină de mână pe Donald Trump

Melania Trump a fost surprinsă din nou pe camerele de filmat în timp ce refuza să-l țină de mână pe soțul ei, Donald Trump, pornind o serie de ironii pe rețelele sociale.

Ultima dată când a avut loc un astfel de moment între cei doi a fost atunci când președintele și prima doamnă au aterizat la baza aeriană Andrews din Washington DC după ce și-au petrecut weekend-ul în New Jersey, scrie Daily Mail.

În timp ce cuplul cobora de pe scările de la Air Force One împreună cu fiul lor, Barron, Donald a vrut să o țină pe Melania de mână, însă aceasta și-a tras mâna imediat. Președintele i-a întins din nou mâna, însă Melania și-a ținut mâna lipită de rochie.

Videoclipul ce surprinde momentul a devenit viral pe Twitter în timp ce mai mulți urmăritori au susținut că doamna nu suporta ideea de a-și atinge soțul.

S-a iscat o dezbatere, unde alți internauți i-au luat apărarea președintelui, insistând că Melania încerca, de fapt, să împiedice vântul din a-i zbura rochia.

Utilizatorii de Twitter au avut niște reacții comice la adresa evenimentului filmat și postat de către jurnalistul Rex Chapman, care a adăugat următorul comentariu: "Încă odată Melania nu vrea să aibă cu nimic de a face cu mânuțele micuțe ale lui Trump."

"Melania încearcă să se distanțeze social spre actele de divorț" a comentat un urmăritor.

Dar alții susțin că gestul a fost interpretat greșit, și că Melania încerca să evite o problemă cu rochia: "Nu fiți ridicoli! Ea cobora scările pe tocuri și îmbrăcată în rochie, vântul bătea și ea se ținea de bară cu o mână, iar cu cealaltă încerca să nu I se vadă lenjeria intimă. Omul portocaliu înfricoșător este numai în capul tău, Rex! "

Nu este prima dată când comportamentul Melaniei față de soțul ei atrage speculații cu privire la starea căsniciei lor. 

În ianuarie, camerele de filmat au surprins momentul când prima doamnă pare că respinge încercarea lui Trump de a o ține de mână, în timp ce aceștia participau la campionatul de fotbal al colegiului din New Orelands. 

Poate cel mai faimos incident este cel din 2018 când Donald Trump a avut o aventură cu vedeta porno Stormy Daniels, apoi a plătit-o pe aceasta pentru a ascunde adevărul.

După acel incident, Donald și-a întins degetul mic spre Melania, pentru a-și exprima dorința de a o ține de mână, însă Melania i-a ignorat invitația și și-a ținut mâna lipită de ea, în timp ce Donald tot încerca să se apuce de mâna ei, apoi aceasta a început să se dea într-o parte, astfel încât să păstreze distanța între ea și președinte.

Sursă foto: Getty

Vezi și: Care versiune e mai bună? Marvel sau Kardashian?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni