• PRO TV
  • Aproape 2 milioane de telespectatori au urmarit prima editie “Happy Hour” din 2011 FOTO  

Aproape 2 milioane de telespectatori au urmarit prima editie “Happy Hour” din 2011 FOTO  

Aproape 2 milioane de telespectatori au urmarit prima editie “Happy Hour” din 2011 FOTO  

Catalin Maruta a inceput noul an in forta la “Happy Hour” cu Cheeky Girls pe Happylica raspunzand acuzatiilor de furt, cu un interviu in exclusivitate cu sotia lui Gheorghe Zamfir, dar si cu o vizita de rang inalt a Printului Paul si a Printesei Lia, insotiti de baietelul lor.

Prima editie “Happy Hour” din 2011 a strans in fata televizioarelor aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari, in minutul de aur 18:44, si a fost lider incontestabil de audienta pe toata durata difuzarii, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial.

Astfel, in intervalul 17:44-18:58, emisiunea de la Pro Tv s-a clasat pe primul loc in topul audientelor cu o medie la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 6,4 puncte de rating si 25,7 % cota de piata, fata de Antena 1 care a obtinut doar 3,3 puncte de rating si 13,1 procente din cota de piata.

Pro Tv a fost lider si pe publicul din mediul urban cu o medie de 7,1 puncte de rating si 20,1 % cota de piata, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe pozitia secunda cu o medie de 6,0 puncte de rating si 17,2 % cota de piata.

In editie din 10 ianuarie Catalin Maruta s-a intalnit cu surorile Cheeky Girls care au venit in Romania pentru a raspunde acuzatiilor de furt aparute in weekend in presa internationala. Potrivit presei britanice, Gabriela Irimia ar fi sustras dintr-un magazin produse in valoare de 40 de lire sterline.

Gabriela Irimia a declarat insa la ”Happy Hour” ca in realitate a uitat pur si simplu sa plateasca un suc de doua lire: ”Cumparasem si platisem deja o salata din magazin, am luat sucul mai tarziu si m-am zapacit, am uitat ca nu le-am platit pe amandoua”, a spus Gabi.

In aceeasi editie, Monica si Gabriela au prezentat-o si pe sora lor vitrega mai mica cu un an, Beatrice, pe care au de gand sa o lanseze in showbiz. Mai putin cunoscuta decat surorile sale, dar la fel de sexy, Beatrice a marturisit ca isi va face debutul in lumea modellingului din Marea Britanie.

ALR Printul Paul si Printesa Lia l-au prezentat la ”Happy Hour” pe baietelul lor, Carol Ferdinand de Romania, si au adus imagini in premiera de la taierea motului printisorului. Nici Anda Adam nu a ratat prima editie ”Happy Hour” din an si a venit la Pro Tv cu un show incendiar, demn de Madonna Romaniei, dupa cum o numesc mai nou fanii din Turcia.  


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni