• PRO TV
  • Meserie bănoasă în izolare: tester de jucării erotice. Care e salariul

Meserie bănoasă în izolare: tester de jucării erotice. Care e salariul

Meserie bănoasă în izolare: tester de jucării erotice. Care e salariul

Unele joburi dispar în timpul pandemiei, altele înfloresc. Un magazin online de jucării sexuale face angajări și are o ofertă salarială greu de refuzat.

Poți face bani frumoși și dacă ești izolat la domiciliu. Un magazin online de jucării erotice a postat un anunț de angajare pe site-ul propriu, prin care organizează o selecție de testeri pentru produsele lor. 

Joburile sunt accesibile oricărei persoane, indiferent de sex, vârstă și țara de origine, deci pot aplica și românii.

Vrem să găsim unii dintre cei mai excitați utilizatori care să lucreze pentru noi ca testeri de jucării sexuale. E o idee complet nouă pentru noi. Nu avem nici o idee cum va ieși, dar credem că e una bună”, spun reprezentanții magazinului Ricky.com

Cei care își vor depune candidaturile vor primi acasă cele mai noi produse ale magazinului, pe care vor trebui să le testeze în confortul caselor lor. După folosire, testerii trebuie să scrie niște recenzii despre produse și să le posteze pe rețelele sociale.

Citește șiCe face lumea în izolare ca să-și păstreze buna dispoziție. Umorul n-a murit

Conform The Sun, salariul oferit de reprezentanții magazinului online se ridică la 2.500 de euro pe lună. Cei interesați pot aplica AICI.

Utilizatorii plătiți sunt încurajați să ofere sugestii în legătură cu îmbunătățirea calității jucărilor erotice și să vină cu idei pentru crearea unora noi.

Antreprenorii din lumea întreagă încearcă să se adapteze la condițiile actuale, iar anumite afaceri au găsit căi pentru a prospera în timpul crizei. Însă, pentru a supraviețui acestei provocări, oamenii de afaceri trebuie să facă apel la multă ingeniozitate.

Fotografii: Shutterstock

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni