• PRO TV
  • “Happy Hour” implineste “Cele 7 minuni ale lui Maruta de Craciun”

“Happy Hour” implineste “Cele 7 minuni ale lui Maruta de Craciun”

“Happy Hour” implineste “Cele 7 minuni ale lui Maruta de Craciun”

Minunile lui Maruta revin la “Happy Hour”! Dupa ce acum cativa ani Catalin Maruta si-a propus sa indeplineasca sapte minuni in showbiz-ul romanesc, in preajma Sarbatorilor de iarna emisiunea de la Pro Tv da startul unui maraton de fapte bune, indeplinite in stilul “happy”. Astfel, din 14 decembrie, “Happy Hour” isi propune sa indeplineasca “Cele 7 minuni ale lui Maruta de Craciun”.

Startul l-a dat in editia din 14 decembrie chiar doamna Bamboi, mama lui Stefan Bamboi, fost concurent la “Dansez pentru tine”, pentru care Catalin Maruta si echipa sa au pus la cale o surpriza de proportii.

Pentru ca doamna Bamboi nu a avut niciodata un Craciun adevarat cu brad si ornamente pentru casa, echipa “Happy Hour” a mers acasa la ea, la Onesti si, exact cum face Mos Craciun, s-a furisat in casa si s-a pus pe treaba. Catalin Maruta s-a dovedit a fi un mester desavarsit in ale decoratului, astfel ca nu a stat mult pe ganduri si a luat bormasina pentru a fixa lampi pe perete, a asezat draperii noi la ferestre, a asezat masa, a impodobit bradul, a ornat ferestrele si a agatat carnati in prispa casei.

Dupa care, ca un “mos” ce se respecta, Mos Maruta s-a imbracat in costum rosu, s-a ascuns dupa o barba carunta si a asteptat-o vesel pe doamna Bamboi sa se intoarca acasa. Surpriza a fost maxima, iar bucuria atat de mare, incat doamna Bamboi s-a laudat cu Mos Maruta chiar si prin vecini.

A doua minune a lui Maruta se va implini la ”Happy Hour” pe 15 decembrie, cand Rica Raducanu se va trezi sub nas cu un... porc de Craciun. Dupa ce a avut parte de farsa vietii sale pusa la cale de Maruta & co., Rica Raducanu a marturisit la ”Happy Hour”, mai in gluma, mai in serios, ca daca reclama cu ”bio micul Rica” ar fi fost reala, si-ar fi cumparat un porc cu banii castigati.

Minune indeplinita! ”Happy Hour” l-a surprins pe Rica Raducanu in stilul deja consacrat.

Intra pe www.happyhour.ro si vezi toate "minunile" lui Maruta de-a lungul timpului!
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni