• PRO TV
  • Rodica Popescu Bitănescu, a fost ajutor de grădinar la "Happy Hour", în "Grădina lui Măruţă"

Rodica Popescu Bitănescu, a fost ajutor de grădinar la "Happy Hour", în "Grădina lui Măruţă"

Rodica Popescu Bitănescu, a fost ajutor de grădinar la "Happy Hour",
în "Grădina lui Măruţă"

Miercuri, 25 februarie, \"Happy Hour\" a deschis din nou \"Grădina lui Măruţă\" cu soiuri rare, dar alese. O doamnă ajunsă la vârsta a treia care dansează ca la 20 de ani este un talent ce a fost cultivat de Măruţă şi ajutorul de grădinar, întruchipat de Rodica Popescu Bitănescu.

Rubrica din fiecare miercuri de la "Happy Hour", "Grădina lui Măruţă", a prezentat pe 25 februarie, povestea unei doamne trecute de 50 de ani, care iubeşte dansul şi se mişcă nebuneşte pe ritmuri latino. În platoul "Happy Hour", sub atenta observaţie a lui Măruţă şi a Rodicăi Popescu Bitănescu, aceasta a demonstrat cât talent se ascunde în picioarele ei de dansatoare.

Cei interesaţi să facă parte dintre aleşii din "Grădină" trebuie să se înscrie pe site-ul emisiunii, www.happyhour.ro, la secţiunea dedicată acestei rubrici. Trebuie în primul rând să demonstreze că fac sau trăiesc lucruri anormale, că au o poveste de viaţă mai mult decât interesantă sau că au curajul să iasă din tipare. Pe www.happyhour.ro, echipa happy aşteaptă înscrierile celor dornici să devină cunoscuţi la "Happy Hour" şi, în fiecare miercuri vor aduce în platou cele mai răsărite soiuri, pe care Măruţă le va cultiva alături de un ajutor de grădinar!

Tot pe 25 februarie, la "Happy Hour" a fost invitat şi Mihai, alias Negrutzu, care şi-a lansat în premieră prima piesă solo de la despărţirea de trupa 3 Sud Est.     
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni