• PRO TV
  • "Sfantul Plapcianu", "caritabil" de profesie!

"Sfantul Plapcianu", "caritabil" de profesie!

"Sfantul Plapcianu", "caritabil" de profesie!

Cine spunea ca baietii de bani gata nu se dau in vant dupa un serviciu? Cine spunea, gresit graia, sau nu il vazuse inca pe Catalin Plapcianu la televizor. Tanarul mostenitor de firme, case si masini a decis demult ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare: \"milostiv\" de serviciu.

Din bucata lui de milion, Catalin Plapcianu a decis sa dea 15 000 de Euro unor chinezi necajiti care o duc rau in Romania. Playboy-ul a scos la licitatie un telefon in valoare de 25 de mii de Euro primit de la parintii…pensionari. Pentru ca telefonul a fost folosit cateva luni zi si noapte - mai ales noapte - Catalin i-a scazut pretul la 15 000 de Euro.

Junele asteapta oferte si promite ca daca nu vin intr-o saptamana, va da el contravaloarea telefonului pentru ajutorarea chinezilor. Ba mai mult, promite sa isi faca din actiunile caritabile un obicei si sa doneze fericit pana la adanci batraneti.

Chinezii care urmeaza sa beneficieze de cei 15 000 de Euro au cerut sprijin autoritatilor pentru ca traiesc in saracie in Romania. Ei au venit la noi in tara sa munceasca in constructii, dar odată cu situaţia economică de criză, salariile lor au fost diminuate. Oamenii cer acum ajutor pentru menţinerea locurilor de muncă, iar în cel mai rau caz pentru repatriere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni