• PRO TV
  • Concursul Hamuză-te e pe ultima sută de metri

Concursul Hamuză-te e pe ultima sută de metri

Concursul Hamuză-te e pe ultima sută de metri

Un mic Yorkshire Terrier Toy, identic cu deja celebrul Lagerfeld, mascota de la \"Happy Hour\", va ajunge în sfârşit la un fericit telespectator care câştigă concursul \"HAMuză-te!\".

În ediţia de vineri, 6 martie, Măruţă va încheia competiţia lansată pe 2 martie şi îl va desemna, prin tragere la sorţi, pe stăpânul căţeluşului.

În perioada 2-6 martie, pe site-ul emisiunii, www.happyhour.ro, s-au înscris peste 20.000 de persoane dornice să aibă un căţeluş identic cu cel de la ”Happy Hour”. Pagina de concurs ”HAMuză-te!” a fost accesată, în medie, de 6.400 de vizitatori pe zi, vârful fiind atins pe 3 martie, când 7.932 de persoane au intrat în concurs. Stăpânul lui Lagerfeld Junior, al cărui nume va fi dezvăluit vineri seară, va primi odată cu mult aşteptatul patruped şi garderobă completă şi mobilier pe măsură: pătuţ, şifonier şi dulăpior.

Şi tot vineri, când se încheie si săptămâna happy dedicată mamelor, pe Happylica va poposi Romaniţa Iovan, însoţită de mama sa, pentru a-şi aminti despre cum era creatoarea de modă în copilărie şi cât de mult a susţinut-o mama în perioadele dificile ale vieţii. Acestora li se vor alătura Andra, care va interpreta o piesă dedicată mamei, piesa cea mai votată pe www.happyhour.ro, dar şi Ionuţ Dolănescu şi Marius Ţeicu
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni