• PRO TV
  • Happy Hour dedică o ediţie specială lui Ion Dolănescu

Happy Hour dedică o ediţie specială lui Ion Dolănescu

Happy Hour dedică o ediţie specială lui Ion Dolănescu

Luni, 23 martie, \"Happy Hour\" va reuni în platoul său unele dintre cele mai cunoscute şi iubite nume din muzica populară românească, într-o ediţie specială dedicată maestrului Ion Dolănescu.

Veta Biriş, Nicolae Botgros, Ileana Constantinescu, Sofia Vicoveanca sunt doar câţiva dintre artiştii de muzică populară, prieteni de scenă sau de viaţă ai lui Ion Dolănescu, care vor călca pragul emisiunii de la Pro Tv. Cătălin Măruţă va afla de la aceştia care au fost cele mai frumoase momente pe care le-au trăit alături de marele artist, iar telespectatorii ”Happy Hour” vor putea reasculta unele din cele mai îndrăgite melodii populare româneşti. Bun prieten de familie al lui Ion Dolănescu, Nicolae Botgros îşi va aminti la ”Happy Hour” cum era maestrul dincolo de luminile scenei, iar Ileana Constantinescu, care revine într-o emisiune de televiziune după o foarte lungă absenţă, îi va povesti lui Măruţă cât de mult a ajutat-o de-a lungul anilor vecinul şi prietenul său Ion Dolănescu. Şi tot la ”Happy Hour”, interpretul Tiberiu Ceia va vorbi cu reporterii emisiunii de la Pro Tv, într-un material înregistrat, despre colaborările pe care le-a avut de-a lungul anilor cu maestrul Dolănescu.

Săptămâna trecută, pe 19 martie, alţi artişti ai scenei româneşti şi rude ale artistului au intrat în direct prin telefon la ”Happy Hour” pentru a-şi exprima regretul la auzul veştii tragice că Ion Dolănescu s-a stins din viaţă: Benone Sinulescu, Maria Ciobanu, Doina Dolănescu, Alexandru Arşinel sau Daniela Condurache au vorbit, îndureraţi, despre ce a însemnat pentru ei Ion Dolănescu. Cei mai mulţi telespectatori au dorit să revadă ultima sa apariţie publică din 6 martie, tot în cadrul emisiunii ”Happy Hour”, când maestrul a acceptat invitaţia lui Măruţă de a veni pe Happylica alături de mama şi de fiul său, Ionuţ.

Astfel, pe 19 martie, când ”Happy Hour” a redifuzat momente din ultima emisiune TV la care a particicpat maestrul, aproape 1 milion şi jumătate de români din mediul urban au ales să urmărească Pro Tv în minutul de aur al emisiunii (18.28). ”Happy Hour” a fost lider de audienţă pe întreg parcursul emisiunii şi a înregistrat pe publicul din mediul urban o medie de 8,2 puncte de rating şi 24,5 procente din cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 întregistra pe acelaşi interval doar 4,5 puncte de rating şi 13,4 % cota de piaţă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni