• PRO TV
  • Dragos, fiul lui Ion Dolanescu: "Tata credea ca lumea nu il mai iubea"

Dragos, fiul lui Ion Dolanescu: "Tata credea ca lumea nu il mai iubea"

Dragos, fiul lui Ion Dolanescu: "Tata credea ca lumea nu il mai iubea"

Pe Ion Dolanescu l-au plans milioane de persoane si l-au condus pe ultimul drum mii de oameni. Cu toate acestea, maestrul a purtat in suflet, pana in ultimul moment, o mare tristete: spre sfarsitul vietii a crezut ca lumea nu il mai iubeste.

Ion Dolanescu a avut doi fii: pe Ionut, care l-a urmat in cariera si pe Dragos, baiatul din a treia casnicie, care a ajuns politician in Costa Rica. A fost un parinte bun pentru ambii fii si i-a ajutat si indrumat pe amandoi deopotriva. La randul lor, baietii l-au cunoscut bine si l-au iubit din tot sufletul pe omul Ion, asa cum era el, "iute la manie, dar cu un suflet de aur", cu bucurii multe si cu amaraciuni si mai multe.

Cu toate ca a fost mereu inconjurat de prieteni, alaturi de care dadea petreceri ca-n povesti, de trei zile si trei nopti, in ultima parte a vietii, Dolanescu s-a simtit singur ca si artist. Dorinta lui cea mai mare a fost sa moara pe scena la Sala Palatului, chiar daca a crezut ca publicul l-a uitat si nu-l mai pretuieste. Inmormantarea de care a avut parte a dovedit contrariul: cu toate ca omul s-a dus, artisul a ramas viu in memoria romanilor.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni