• PRO TV
  • Peste un milion de telespectatori au urmarit show-ul facut de Gigi Becali

Peste un milion de telespectatori au urmarit show-ul facut de Gigi Becali

Peste un milion de telespectatori au urmarit show-ul facut de Gigi Becali

Aflat pentru prima oara in studioul Happy Hour, Gigi Becali a facut show miercuri seara in emisiunea prezentata de Catalin Maruta, a dansat si a cantat cot la cot cu bandul emisiunii, dar a si facut declaratii in premiera legate de echipa pe care o finanteaza.

Pro Tv a fost lider incontestabil de piata, iar dansul pe ritmuri machedonesti al lui Gigi Becali a reusit sa atraga in fata micilor ecrane in minutul de aur al emisiunii (18.58) peste un milion de telespectatori din mediul urban, cu 9,1 puncte de rating si 29,5 % cota de piata.

Happy Hour” a detinut suprematia in topul audientelor pe tot parcursul emisiunii, clasandu-se pe primul loc cu o medie de 6,4 puncte de rating si 22,9 procente din cota de piata pe publicul din mediul urban, in vreme ce Antena 1 inregistra doar 4,7 puncte de rating si 16,9 % cota de piata. Si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani ”Happy Hour” a fost lider incontestabil de piata cu o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 26,6 % cota de piata, in timp ce Antena 1 abia a adunat 2,8 puncte de rating si 13,7 procente din cota de piata.

Gigi Becali si-a facut intrarea la ”Happy Hour” pe melodia ”Doamne, ocroteste-i pe romani” si imediat s-a alaturat celor doua Veverite din band, cantand una dintre piesele sale favorite. Instalat apoi pe celebra Happylica, Gigi Becali a spus in exclusivitate la ”Happy Hour” ca exista sanse ca Banel Nicolita sa plece la Inter pe sase milioane de euro. Becali a aratat in direct la Pro Tv oferta din partea italienilor de la Inter: 6 milioane de euro este suma oferita de acestia, iar Banel are mari sanse sa devina coleg cu Chivu la Inter.

Si daca stie sa numere banii, Becali a aratat la ”Happy Hour” ca la fel de bine stie sa numere si oile, dar sa le si ... mulga. Latifundiarul din Pipera a primit in dar de la Maruta si echipa emisiunii o oaie! Gigi nu a stat mult pe ganduri si a facut o reala demonstratie de virtuozitate intr-ale mulsului: si-a suflecat manecile si a muls in direct oita, dupa care a baut cu sete laptele proaspat, declarand ca laptele de oaie este preferatul sau.

Show-ul a continuat la ”Happy Hour” cu muzica si dans. Becali a cantat si a dansat pe rupte pe ritmuri traditionale machedonesti. Apoi i-a mai povestit lui Maruta ca sotia l-a rugat sa nu isi implice familia in viata publica, dar si ca atunci cand va sosi timpul, baietii care ii vor curta fetele vor avea nevoie de foarte mult curaj. Asta pentru ca ”primul care o va saruta pe fata mea, o va si lua de nevasta”, dupa cum a afirmat Becali. Chiar daca sunt inca mici, Gigi stie foarte clar ca in viitor, fiicele sale nu il vor dezamagi si ii vor onora numele: mai precis, niciuna dintre ele nu va iesi cu niciun baiat pana in momentul in care nu va veni vremea de clopote de nunta.

Maruta a reusit sa smulga si o promisiune din partea sefului din Ghencea: de pe Happylica, acesta a promis ca daca Steaua nu va lua campionatul, va veni din nou la ”Happy Hour” si va dansa greceste timp de o jumatate de ora.

Distractia a continuat si pe www.happyhour.ro, la ”Happy AfterHour”, timp de 40 de minute. Becali a dansat si a cantat cu foc, smulgandu-si cravata, si i-a povestit lui Maruta ca cel mai bun prieten al omului este Hristos, ca nu plange de durere, ci doar de fericire, iar in fotbal ii dau lacrimile doar pentru Steaua. In acest timp, ”Happy AfterHour” a inregistrat un record de vizitatori unici: conform Google Analytics, aproape 32.000 de utilizatori unici i-au urmarit pe Maruta si Gigi Becali pe www.happyhour.ro, imediat dupa ce s-a terminat emisiunea pe post. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni