• PRO TV
  • Mama fetelor Cheeky: "Juratilor de la "Dansez pentru tine" le-as face dus cu un pahar de apa in cap"

Mama fetelor Cheeky: "Juratilor de la "Dansez pentru tine" le-as face dus cu un pahar de apa in cap"

Mama fetelor Cheeky: "Juratilor de la "Dansez pentru tine" le-as face dus cu un pahar de apa in cap"

Cu toate ca la duel la \"Dansez pentru tine\" sunt fetele Gabriela si Monica Irimia, cea mai batausa se dovedeste mama lor, doamna Margareta. Aceasta e de parere ca membrii juriului din concurs nu au fost corecti cu fetele, care meritau note mai bune si un loc mai inalt in clasament.

Sora, sora, dar victoria la "Dansez pentru tine" e pe note! Iar la editia trecuta, ambele gemene au luat calificative sub asteptari. Una dintre ele urmeaza sa fie eliminata saptamana aceasta, in functie de votul publicului si al juriului. Din acest motiv, mama gemenelor e tare suparata! Ba chiar tine sa declare ca, pentru a se racori, le-ar face juratilor de la concurs un dus purificator cu apa...in cap.

Doamna Margareta ii respecta pe juratii dansatori, dar nu mai are incredere in ei. Ii place doar Emilia Popescu, pentru ca Mihai Petre si Cornel Patrichi i-au iesit de la sufletul de mama. Cu toate ca pe Mihai Petre il considera cea mai sexy prezenta din concurs, "atat de sexy incat flirteaza si cu aerul", e furioasa pe el si crede ca a planificat el insusi duelul. In ceea ce-l priveste pe Patrichi, mama fetelor crede ca, in ciuda extraordinarului sau talent, "e putin cam depasit de vremuri."

De cealalta parte, Mihai Petre declara impaciuitor ca el le apreciaza pe fete enorm, dar ca...asa-i in dans: uneori mai cazi la propriu, alteori la figurat, in clasament - daca nu faci o figura frumoasa pe ring.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni