• PRO TV
  • Regulamentul concursului "Traista bucovineana"

Regulamentul concursului "Traista bucovineana"

Regulamentul concursului "Traista bucovineana"

Concursul este organizat pe site-ul www.happyhour.protv.ro

Art. 1 Organizator

PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R, in campania dedicata emisiunii "Happy Hour" de la ProTV.

 

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza incepand cu 14 Aprilie 2009 pana la inscrierea a 100 de persoane c are indeplinesc conditiile prezentului regulament. ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si terminare, fara drept de compensare dar nu inainte de a anunta publicul pe canalul ProTV.

 

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adreseaza tuturor telespectatorilor, fara limita de varsta. Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO SA, PRO TV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, rudele de grad intai ale acestora, precum si sotul/sotia acestora. Nu vor avea drept de participare, de asemenea, castigatorii editiilor precedente ale concursului.

 

Art. 4 Protectia datelor personale

Participantii la concurs sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a organizatorului si sa fie utilizate de catre organizator pentru actiuni promotionale viitoare (primire de informatii, stiri,, obiecte promotionale , prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), fara alte obligatii sau plati. Participantii au dreptul da a solicita organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si a legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

Cei care isi doresc o „traista bucovineana” vor trebui sa se inscrie pe site-ul www.happyhour.ro incepand cu lansarea actiunii in scopul obtinerii premiului oferit de organizator. Premiul pentru castigator este un o traista in stil bucovinean oferit de Ministerul Turismului. Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica inscrierile care nu contin datele de identificare ale participantilor. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea trimiterii premiului la adresa castigatorului.

 

Art. 6 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul emisiunii "Happy Hour" pana la data de 1 mai 2009. In cazul in care castigatorii nu se prezinta sa-si ia premiile in termen de 3 zile de la incheierea concursului, inscrierea pentru concurs va fi reluata pe acelasi site, pana la epuizarea traistelor ramase.

 

Art. 7 Substituirea premiului

Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat si nu va putea fi schimbat cu alte produse ori servicii.

 

Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul promotiei nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti. Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 9  Publicarea regulamentului

Prezentul regulament va fi publicat pe site-ul www.happyhour.ro, incepand cu 14 Aprilie 2009.

 

Art. 10 Litigii In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.  

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni