• PRO TV
  • Cum își răsfață iubita cel mai bogat om la planetei. Jeff Bezos, alt om după divorț

Cum își răsfață iubita cel mai bogat om la planetei. Jeff Bezos, alt om după divorț

Cum își răsfață iubita cel mai bogat om la planetei. Jeff Bezos, alt om după divorț

Jeff Bezos e în al nouălea cer alături de iubita lui, Lauren Sanchez. Cel mai bogat om al planetei își distrează actuala parteneră de viață, cu care și-a înșelat soția, ca și când ar fi un copil.

Jeff Bezos și-a dus iubita la Disneyland California, la o zi după ce a cumpărat cea mai scumpă proprietate din Los Angeles. 

Magnatul, fondator al gigantului Amazon, a fost foarte relaxat în compania iubitei lui, alături de care a dat câteva ture în Big Thunder Mountain și a petrecut timp în zona tematică Star War's Galaxy's Edge.

Cei doi îndrăgotiți, care au fost flancați de bodyguarzi, au luat cina în restaurantul exclusivist Club 33 din perimetrul parcului de distracții.

Cu o zi înainte, Jeff Bezos (56 de ani) a dat 165 de milioane de dolari pentru a cumpăra cea mai scumpă proprietate din Los Angeles. Aici va locui alături de actuala sa iubită, Lauren Sanchez (50 de ani), cu care avea o relație încă de pe vremea când era căsătorit.

Jeff Bezos a divorțat de MacKenzie Bezos anul trecut, după ce în presă au apărut poze compromițătoare cu el și amanta. Pentru a scăpa de scandal, miliardarul a fost de acord să-i cedeze soției acțiuni la Amazon în valoare de 35 de miliarde de dolari. 

Citește și: 200.000 $ pentru o exclusivitate scandaloasă. Cine a încasat banii pentru pozele cu Jeff Bezos și amanta

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Rihanna a fost văzută cu Drake la câteva zile după ce s-a despărțit de fostul iubit

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni