• PRO TV
  • Provocat de Carmen Harra, Catalin Botezatu face dezvaluiri socante in prima editie "Happy Hour Special"

Provocat de Carmen Harra, Catalin Botezatu face dezvaluiri socante in prima editie "Happy Hour Special"

Provocat de Carmen Harra, Catalin Botezatu face dezvaluiri socante
in prima editie "Happy Hour Special"

Pe 2 mai, de la ora 17.45, Catalin Maruta si Carmen Harra inaugureaza o serie de cinci editii speciale \"Happy Hour\", dedicate, fiecare in parte, unui singur oaspete. In luna mai, o data pe saptamana, sambata, Happylica va primi un singur invitat, care va sta fata in fata cu Catalin Maruta si Carmen Harra.

Pe baza unei analize numerologice minutioase realizate de celebrul prezicator, amanunte socante despre viata vedetelor vor fi scoase la iveala in show-ul de la Pro Tv. 

Primul supus acestei analize este chiar designerul Catalin Botezatu. In prima editie ”Happy Hour Special”, difuzata la Pro Tv sambata, 2 mai, de la ora 17.45, Botezatu vine la Pro Tv pentru o serie de marturisiri zguduitoare. Prin puterea de a vedea lucruri dincolo de barierele timpului si spatiului, Carmen Harra il determina pe Catalin Botezatu sa recunoasca in premiera aspecte controversate din viata sa. Telespectatorii Pro Tv vor asista la un moment de intensa sinceritate, in care cunoscutul creator de moda va face declaratii cutremuratoare.

In fiecare editie saptamanala ”Happy Hour Special”, Catalin Maruta si Carmen Harra vor incerca sa afle partea nevazuta a vietii invitatului lor si aspectele nestiute care i-au influentat destinul: prieteni si dusmani nevazuti vor iesi la iveala intr-un tur de forta prin trecut, prezent si viitor, astfel incat chiar personajul invitat va avea suprize si va afla lucruri noi despre viata sa. Carmen Harra va scoate la lumina, printr-o amanuntita analiza numerologica, aspecte nestiute, socante, uluitoare despre unele dintre cele mai controversate personaje ale lumii mondene, care vor calca pragul emisiunii ”Happy Hour” in editiile sale speciale. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni