• PRO TV
  • Zeci de talente trăsnite s-au întrecut pentru o maşină în "Grădina lui Măruţă"

Zeci de talente trăsnite s-au întrecut pentru o maşină în "Grădina lui Măruţă"

Zeci de talente trăsnite s-au întrecut pentru o maşină în "Grădina lui Măruţă"

În luna martie ”Happy Hour” lansa concursul ”Grădina lui Măruţă”, o şansă pentru cei care au talente neobişnuite şi vor să se facă remarcaţi.

Timp de mai bine de o lună, talentaţi din toată ţara s-au înscris pe www.happyhour.ro în speranţa că vor avea ocazia să vină în direct în ”Grădina lui Măruţă”, pentru a câştiga premiul pus la bătaie: un Mitsubishi Colt!

Sub atenta observaţie a grădinarului Măruţă, dar şi a ajutoarelor sale – Rică Răducanu, Rodica Popescu Bitănescu şi Viorel Lis, pe 1 mai se va desemna cel mai rar soi din grădina happy. Distinsul juriu va decide cine-i cel mai dus şi îl va premia, ca să prindă ... viteză. Astfel, dintre toţi originalii care au apărut în ”Grădina lui Măruţă”, juriul va alege în ediţia ”Happy Hour” din 1 mai cine pleacă la volanul unui Mitsubishi Colt.

Soiuri trăsnite

Pe toată perioada concursului, grădinarul Măruţă s-a întâlnit la ”Happy Hour” cu zeci de talente care mai de care mai trăsnite, mai ciudate, mai neobişnuite. Fie că l-au imitat pe Ştefan Bănică, fie că au dansat la 50 de ani ca la 20 sau au făcut figurine din gumă de mestecat, fie că au imitat animalele din ogradă sau şi-au lipit linguri pe piele, parada de soiuri happy i-au făcut pe telespectatorii Pro Tv să exclame: ”Mare ţi-e grădina, Măruţă!”

Printre cei pe care i-au putut admira cei de acasă se numără şi un bărbat care face figurine din gumă de mestecat doar cu dinţii, fără a-şi folosi mâinile, într-un timp record de 19-20 de secunde, un concurent care face mobilă din oase de animale şi care până acum a reuşit să transforme zeci de oase de cai, vaci sau bivoli în mobilier, un clujean supranumit omul-acordeon, care ştie şi să imite animalele din ogradă, dar şi un artist care face picturi în miniatură cu ajutorul microscopului şi un pensionar care construieşte căsuţe din beţe de chibrit.

Aceştia sunt însă doar câţiva dintre cei care au avut intrare liberă în ”Grădina lui Măruţă” şi care, cu talentul lor neobişnuit, speră să poată câştiga maşina scoasă la concurs la ”Happy Hour”.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni