• PRO TV
  • Liana Stanciu ne indeamna sa dam un SMS pentru binele copiilor!

Liana Stanciu ne indeamna sa dam un SMS pentru binele copiilor!

Liana Stanciu ne indeamna sa dam un SMS pentru binele copiilor!

În Romania se nasc zilnic trei copii cu probleme cardiace grave. Cu un SMS dat acum la 858 se pot dona 2 Euro pentru înfiintarea unui departament de cardiochirurgie la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti.

In timp ce se lupta pentru sanatatea fetitei ei Teodora, diagnosticata acum un an si jumatate cu o boala grea, cancer, Liana Stanciu incearca sa faca si bine in jurul ei. Acum este implicata intr-o campanie de strangere de fonduri pentru copiii care se nasc cu probleme de inima. Pentru început, e nevoie de 500 de mii de Euro. Adică de 250 de mii de SMS-uri, toate la fel de importante. In momentul in care se vor strange, se vor cumpara aparatele necesare efectuarii operatiilor salvatoare.

Anual in Romania se nasc peste 900 de copii cu malformatii cardiace congenitale care trebuie operati si tratati. Pentru a acoperi solicitarile pentru copiii cu astfel de probleme, conform specialistilor, ar trebui ca in tara noastra sa existe cel putin 3-4 centre de cardiologie si cardiochirurgie pediatrica. La ora actual insa, copiii bolnavi pot fi operati doar in doua locuri din tara.
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni