• PRO TV
  • Ramona Gabor: "Sora mea, Moni, este o persoana foarte dificila"

Ramona Gabor: "Sora mea, Moni, este o persoana foarte dificila"

Ramona Gabor: "Sora mea, Moni, este o persoana foarte dificila"

Sora, sora, dar multe lucruri sunt pe bani! Bani pe care Monica ii are din plin in conturile lui Iri, dar pe care Ramona inca se straduieste sa ii faca. Gurile rele spun ca de la aceasta diferenta de situatie materiala, dar si de la succesul pe care il au in contexte diferite, s-a iscat o mare rivalitate intre frumoasele Ramona si Moni.

Primul cuvant pe care il foloseste Ramona pentru a-si descrie sora este "dificila". In viziunea surorii sale, Moni este “foarte dificila si extrem de ambitioasa, capabila sa isi atinga toate scopurile." Mezina isi aminteste ca de mica, Monica a fost rasfatata familiei si ca "orice idiotenie isi dorea de la parinti, obtinea."

Cu toate ca o considera un om destul de bun, Ramona stie ca Moni este o persoana drastica, incapabila sa ierte usor greselile celor din jur. Ea insasi a simtit pe pielea ei cat de dura poate fi surioara la suparare: din cauza unei neintelegeri, Moni a refuzat sa o invite la nunta.
 
Parapsihologul Carmen Harra a analizat descrierea facuta de Ramona Monicai si a tras o concluzie ferma: Ramona este invidioasa pe sora ei, chiar daca nu constientizeaza pe deplin acest lucru. Din punctul de vedere al lui Harra, cele doua surori au fost predestinate sa fie rivale.
 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni