• PRO TV
  • Socrul Monicai Columbeanu a cantat in numele iubirii, la Happy Hour

Socrul Monicai Columbeanu a cantat in numele iubirii, la Happy Hour

Socrul Monicai Columbeanu a cantat in numele iubirii, la Happy Hour

Ion Columbeanu a cantat in premiera, la Happy Hour, despre iubire, pentru cea mai mare iubire a vietii lui: Georgeta Columbeanu, mama lui Irinel. Chiar daca aceasta nu mai este, amintirea ei traieste in dragostea pe care Ion Columbeanu inca i-o poarta.

Irinel Columbeanu s-a nascut dintr-o mare iubire, aceea dintre Ion Columbeanu, fost functionar guvernamental in perioada comunista si Georgeta Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut si indragostit in tinerete si au ramas impreuna 58 de ani. Iubirea lor s-a nascut de la o melodie compusa de Ion special pentru aleasa sa, ca sa o cucereasca. La putin timp dupa casatorie, au uitat insa de piesa si s-au lasat purtati de viata. Versurile melodiei au ramas nefredonate timp de o jumatate de secol, dupa care Georgeta Columbeanu i-a amintit sotului de ele. Acesta, ca sa ii faca o surpriza, a inregistrat melodia intr-un studio profesionist si chiar a scos un disc special pentru ea. Din pacate, Georgeta nu s-a putut bucura de piesa decat doua luni, pentru ca la scurt timp a murit.

In memoria ei, Ion Columbeanu a interpretat din suflet la Happy Hour cantecul vietii si iubirii lui, cel care a adus dragostea in viata a doi oameni.

In plus, Maruta a mai aflat cat de atasat este Ion Columbeanu de Monica, ce mult se bucura ca are o nepotica, dar si ca, desi este tata de miliardar si are doua masini personale, Columbeanu senior merge cu tramvaiul. Asta pentru ca doreste sa respecte un principiu antic conform caruia aerul si miscarea prelungesc viata omului. 

Ion Columbeanu si nora sa, Monica, au acceptat invitatia de a ramane si la ”Happy AfterHour”. Aici, tatal lui Irinel a vorbit, printre altele, si despre Anna Lesko, despre care a spus ca era ”un om inchipuit”, o femeie pe care nu a placut-o din prima clipa si care nu stie sa cante live.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni