• PRO TV
  • La "Happy Hour Special", Monica Tatoiu a făcut mărturisiri emoţionante despre iubirea vieţii sale

La "Happy Hour Special", Monica Tatoiu a făcut mărturisiri emoţionante despre iubirea vieţii sale

La "Happy Hour Special", Monica Tatoiu a făcut mărturisiri emoţionante despre iubirea vieţii sale

Emisiunea „Happy Hour Special” in care Monica Tatoiu a facut marturisiri emotionante despre oamenii care i-au marcat viata a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul orar in care a fost difuzata (17.51 – 18.59).

Astfel, pe intreg publicul din mediul urban, Pro Tv s-a situat in fruntea clasamentului cu 3,3 puncte de rating si 13,5% cota de piata, in timp ce Antena 1 s-a situat pe locul al treilea, dupa Prima Tv, cu 1,8 puncte de rating si 7,3% cota de piata. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, Pro Tv s-a clasat tot pe locul I cu 2,5 puncte de rating si 12,9% cota de piata, inaintea Antenei 1 care obtinea in acel interval orar doar 1,7 puncte de rating  si 8,5% cota de piata.
 
Cea de-a patra vedetă care a acceptat provocarea de a se supune unei minuţioase analize a propriului destin făcute de Carmen Harra la ”Happy Hour Special” a fost Monica Tatoiu. Sâmbătă, 23 mai, de la 17.45, Monica Tatoiu a vorbit la ”Happy Hour Special” despre o iubire deloc uitată, despre care spune că rămâne iubirea vieţii ei. Descusută de întrebările iscoditoare ale lui Măruţă, doamna Tatoiu recunoaşte că este vorba despre un matematician, care nu are nici o legătură cu România. Întrebată ce poate spune despre această persoană, parapsihologul Carmen Harra dezvăluie: ”Eu văd că e prin Europa, dar e un om care face drumuri. Are doi copii, este un bărbat frumos, îl văd mai mare decât dumneavoastră.” Lucru confirmat de Monica Tatoiu: ”Da, mult mai mare”, mărturiseşte aceasta.
 
În aceeaşi ediţie, doamna Tatoiu a făcut dezvăluiri legate şi de relaţia cu tatăl său, în special momente importante din trecut. ”Tatăl meu avea obiceiul, în prezenţa mea, să se poarte foarte dur cu mine ... la mine 9 era notă proastă”, îşi aminteşte Monica. ”Tata spunea: ‹o să rămâi o proastă, niciun bărbat n-o să stea cu tine, pentru că eşti prea independentă›”, a mai povestit invitata lui Măruţă. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni