• PRO TV
  • Maria Ciobanu: "Dolanescu era egoist si gelos pe succesul meu"

Maria Ciobanu: "Dolanescu era egoist si gelos pe succesul meu"

Maria Ciobanu: "Dolanescu era egoist si gelos pe succesul meu"

În anii \'60, Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu erau topiţi unul după celălalt. In timp, dragostea s-a topit! Si la unul si la celalat!

O tara intreaga s-a inghesuit sa o vada pe Maria Ciobanu mireasa. Mireasa lui Ion Dolanescu! Cei doi s-au iubit cu patima si s-au despartit cu scandal. Dupa divort, Dolanescu i-a interzis Mariei sa il mai vada pe Ionut, fiul lor. Din cauza orgoliului fostului sot, artista a putut sa isi imbratiseze copilul abia cand acesta implinea 25 de ani.

Inainte de casatoria cu Ion Dolanescu, Maria Ciobanu a mai fost maritata in adolescenta timp de aproape un an. A divortat insa repede pentru ca sotul s-a dovedit betiv si bataus. Maria Ciobanu nu confirma niciun fel de conflict violent cu Dolanescu, dar spune cu tristete ca au fost multe neintelegeri consumate in foarte multe feluri. Mai mult, isi aminteste ca Dolanescu era egoist si gelos pe succesul ei la public.
Maria Ciobanu s-a gasit linistea sufleteasca alaturi de al treilea sot, Mircea Campeanu, fost antrenor de baschet. Cei doi sunt impreuna de aproape 30 de ani si locuiesc fie in America, fie in Romania. 
                                                                                                       

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni