• PRO TV
  • Finala inaintaselor Sport.ro se tine la Happy Hour

Finala inaintaselor Sport.ro se tine la Happy Hour

Finala inaintaselor Sport.ro se tine la Happy Hour

Au jucat in atac, au tinut piept multor concurente, iar miercuri, 3 iunie, sunt in direct la \"Happy Hour\"!

Cele mai tari 5 concurente alese pe www.sport.ro in competitia ”Tara, tara, vrem inaintase” se intrec pe 3 iunie in finala care are loc chiar in platoul ”Happy Hour”. Maestrul de ceremonii Catalin Maruta si juriul format din vedete vor analiza cu ochi critic prestatia fetelor.

Dupa o sedinta foto incendiara, miercuri seara la ”Happy Hour” cele mai tari inaintase din tara vor fi supuse la ”grele” incercari si vor scoate la inaintare ”talentele” cu care au fost inzestrate de natura. Castigatoarea concursului, care va fi desemnata miercuri la ”Happy Hour”, se va alege cu un premiu de 1000 de euro .

Concursul ”Tara, tara, vrem inaintase” a fost initiat de Sport.ro pe 30 martie. Timp de mai multe saptamani, pana pe 26 aprilie, sute de concurente s-au inscris pe site-ul www.sport.ro in speranta ca vor castiga titlul de cea mai tare inaintasa. Posesoarele celui mai tare bust au fost votate on line, iar pe 31 mai au fost desemnate, pe baza voturilor internautilor, cele 5 finaliste. Cu marea finala de la ”Happy Hour”, Sport.ro incheie al doilea concurs sexy, “Tara, tara, vrem inaintase”, desfasurat pe www.sport.ro, dupa ce in luna martie a gasit si premiat cu 1000 de euro cel mai tare posterior din Romania.  
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni