• PRO TV
  • Lorena Trica: "Maia nu e o femeie violata, e o femeie mincinoasa"

Lorena Trica: "Maia nu e o femeie violata, e o femeie mincinoasa"

Lorena Trica: "Maia nu e o femeie violata, e o femeie mincinoasa"

A fost sau n-a fost viol, asta-i intrebarea! Initial, Maia Feldan a sustinut cu tarie ca a fost violata de fotbalistul Cornel Frasineanu. Dupa care s-a gandit mai bine! In realitate, n-a fost! Dupa care, iar a sezut pe la emisiuni mondene si-a cugetat: a fost!

Fosta iubita a stelistului Juan Toja, Maia Feldan, il acuza pe fotbalistul Cornel Frasineanu ca a violat-o. Dupa cum sustine tanara, acest lucru s-a intamplat in 2007, in perioada in care ea lucra la o cafenea din Arad si era implicata intr-o relatie cu un coechipier de-ai lui Frasineanu. Maia povesteste ca pe data de 25 noiembrie 2007, fotbalistul , impreuna cu un coleg, Corneliu Codreanu, si cu bodyguardul personal au atras-o pe fata intr-un apartament si au violat-o timp de 12 ore.

Nasa de cununie a lui Frasineanu, Lorena Trica, a venit la Happy Hour in editia din 3 iunie ca sa demonteze spusele Maiei. Cea mai concludenta dovada adusa de sotia sportivului Eugen Trica este legata de data violului. Dupa cum afirma Lorena, pe 25 noiembrie 2007, Cornel Frasineanu a avut meci in cadrul echipei la care evolueaza, UTA Arad. A existat deci o partida, dar de fotbal, nu de altceva. Meciul s-a tinut pe stadionul din Arad, si nu in dormitorul sportivului. Cornel a evoluat pe post de mijlocas, nu de atacant si a avut ca adversara echipa Rapidului.

Potrivit Lorenei Trica, Maia este o mincinoasa care, cel mai probabil, a dat facut declaratiile legate de viol la indemnul fostei sotii a lui Cornel Frasineanu, Roxana.

 
 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni