• PRO TV
  • La "Happy Hour" s-a ales Inaintaşa Sport.ro

La "Happy Hour" s-a ales Inaintaşa Sport.ro

La "Happy Hour" s-a ales Inaintaşa Sport.ro

Cele mai tari 5 concurente alese pe www.sport.ro în competiţia \"Tară, tară, vrem inaintase\" s-au întrecut în finala care a avut loc chiar în platoul \"Happy Hour\".

In editia din 3 iunie, juriul format din Catalin Morosanu, Wilmark si baietii de la Montuga au ”inspectat” cu ochi critic concurentele şi au decis.
Castigatoarea se numeste Iuliana Matei, este din Bucuresti si odata cu titlul de castigatoare a concursului ”Tara, tara, vrem inaintase” s-a ales şi cu un premiu de 1000 de euro.

Miercuri seara la ”Happy Hour” cele mai tari inaintase din tara au fost supuse la cateva probe aMarute şi au facut tot posibilul sa impresioneze juriul. Lupta a fost stransa, mai ales ca Wilmark, baietii de la Montuga si Catalin Morosanu au avut păreri diferite. Fetele au trecut prin ”probe de foc”, de la prezentare în costum de baie la dans. La final, cea care a castigat cele mai multe voturi a fost bucuresteanca de 23 de ani Iuliana Matei, care se mandreste acum cu titlul de Inaintasa Sport.ro.

Atmosfera s-a incins şi dupa terminarea emisiunii, la ”Happy AfterHour”. Pe site-ul emisiunii, www.happyhour.ro, o parte din concurente au prins curaj şi au scos la inaintare ”talentele” cu care s-au mandrit in concurs: fetele nu au stat mult pe ganduri si i-au surprins pe toţi cand si-au dat jos sutienele!
Concursul ”Tara, tara, vrem inaintase” a fost initiat de Sport.ro pe 30 martie. Timp de mai multe saptamani, pana pe 26 aprilie, sute de concurente s-au inscrs pe site-ul www.sport.ro în speranta ca vor castiga titlul de cea mai tare inaintasa. Posesoarele celui mai tare bust au fost votate on line, iar pe 31 mai au fost desemnate, pe baza voturilor internautilor, cele 5 finaliste. Cu marea finala de la ”Happy Hour” din 3 iunie Sport.ro incheie al doilea concurs sexy, “Tara, tara, vrem inaintase”, desfasurat pe www.sport.ro, dupa ce in luna martie a fost votat pe site si premiat cu 1000 de euro cel mai tare posterior din Romania.    




    

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni