• PRO TV
  • La Happy Hour, Loredana a cantat alaturi de mama sa muzica populara

La Happy Hour, Loredana a cantat alaturi de mama sa muzica populara

La Happy Hour, Loredana a cantat alaturi de mama sa muzica populara

Loredana a avut-o pe mama sa, Leonida, invatatoare si la scoala si acasa. Daca in calitate de eleva a invatat de la ea literele si cifrele, ca si fiica a aflat de la mama alfabetul muzicii.

Loredana a avut parte de ziua ei, pe 10 iunie, de un cadou cat se poate de happy si de emotionant: a avut ocazia sa cante, in premiera la televiziune, alaturi de mama ei, Leonida.

Doamna Leonida Groza este cea care i-a insuflat Loredanei dragostea pentru muzica şi a ajutat-o sa isi descopere talentul, fiindu-i învatatoare si la scoala, dar si acass. De pe Happylica, artista i-a povestit lui Maruta ca daca la un moment dat mama sa a incercat sa isi convinga fata sa aleaga alta meserie, mai sigura, Loredana stie ca ii datoreaza multe. La randul ei, mama artistei a povestit miercuri seara la ”Happy Hour” că ea insasi si-a dorit sa cante muzica populara, a intentionat chiar sa se inscrie la concursul “Steaua  fara nume”, dar a renunţat pentru a se dedica celor doi copii, Loredana si Cristi. Abia acum insa, dupa atatia ani, doamna Leonida a marturisit ca a gasit ragazul sa inregistreze un album al sau, pe care i-ar placea sa il lanseze chiar in aceasta toamna.

De ziua sa, Loredana a fost sarbatorita la ”Happy Hour” de o parte dintre cei mai dragi oameni din viata ei, care au sosit in emisiunea prezentata de Catalin Maruta special pentru a-i ura ”la multi ani”. Astfel, pe langa mama, tatal, fratele si Elena, fiica sa, Loredana s-a intalnit in platoul ”Happy Hour” cu multi alti prieteni si colaboratori, printre care Adela Popescu, Raluca Tataru si Mihai Ogasanu. Dupa ce a cantat o parte dintre cele mai de succes melodii din carieara sa, Lori a interpretat in premiera si o piesa de pe cel mai recent album al sau, proaspat lansat, intitulat ”Sundance”.   

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni