• PRO TV
  • Dragos Dolanescu: "Nu exista cale de impacare cu fratele meu, Ionut"

Dragos Dolanescu: "Nu exista cale de impacare cu fratele meu, Ionut"

Dragos Dolanescu: "Nu exista cale de impacare cu fratele meu, Ionut"

Frate, frate, dar drepturile de autor pentru cantecele lui Ion Dolanescu inseamna bani! Bani pe care ii vor amandoi baietii interpretului, atat Dragos, cat si Ionut Dolanescu.

Imediat dupa moartea lui Ion Dolanescu, Dragos si Ionut Dolanescu apareau impreuna in presa si isi promiteau unul altuia ca vor ramane apropiati toata viata. Timpul a trecut, fratii au renuntat la hainele de doliu, dar si la atitudinea frateasca. Daca la inceput au incercat sa musamalizeze conflictul si sa pozeze in familisti buni, acum scandalul a izbucnit. Pe 15 septembrie incepe procesul fratilor Dolanescu, iar Dragos promite ca nu ii va perminte lui Ionut sa ramana cu toata averea. Potrivit lui Dragos Dolanescu, aceasta este intentia fratelui sau, care se bazeaza pe renumele sau in Romania.

Dragos Dolanescu afirma ca averea tatalui depaseste cu mult suma de 2 milioane de Euro. El vrea sa obtina jumatate din ce a lasat Ion Dolanescu in urma lui. Dupa incheierea procesului, Dragos vrea sa isi vada de viata lui in Costa Rica, unde a crescut, si sa intrerupa legaturile cu Ionut, de care simte ca nu il mai leaga nimic.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni