• PRO TV
  • Oana Lis: "Tata ma ardea cu tigara si a vrut sa imi dea foc cu benzina"

Oana Lis: "Tata ma ardea cu tigara si a vrut sa imi dea foc cu benzina"

Oana Lis: "Tata ma ardea cu tigara si a vrut sa imi dea foc cu benzina"

Sotia lui Viorel Lis e perceputa de toti cei care o cunosc doar prin intermediul presei ca o fata vesela, mereu zambitoare, fara griji si fara probleme. Putini stiau ca viata Oanei a fost, pana la un anumit punct, o adevarata drama.

"Tata ma ardea cu tigara, ma batea aproape zilnic si turna benzina pe mine, ca sa imi dea foc”. Asa suna amintirile din copilarie ale Oanei Lis. Tanara a trait zile de cosmar din cauza parintelui sau. Cu toate ca cele care au crescut-o de mica au fost bunica, strabunica si matusa, Oana a petrecut cativa ani si alaturi de parinti. Ani de cosmar care ii mai dau si azi cosmaruri! Oana nu-si poate ierta tatal pentru ceea ce i-a facut. Nu poate uita ca, din cauza batailor administrate, mama ei a facut infarct la 35 de ani, lasand-o pe ea orfana pe cand avea 13 ani. Cei care au ajutat-o in adolescenta au fost colegii de scoala si profesorii, care ii dadeau de la sfaturi bune, pana la bani pentru trai.
La 19 ani, Oana l-a intalnit pe Viorel Lis in care a gasit un prieten, un iubit, un parinte si mai tarziu, un sot. Dupa cincisprezece ani de la dramele suferite, Oana are acum puterea sa zambeasca , chiar daca printre lacrimi. Tanara e decisa sa uite tot raul si sa isi rezolve in timp, fricile si fobiile provocate de aceste intamplari nefericite.

Iar in editia din 17 iunie, Catalin Maruta se intalneste la ”Happy Hour” cu Costel Busuioc, intr-o editie plina de cantec. Romanul care, dintr-un simplu muncitor, a ajuns pe culmile succesului datorita vocii sale exceptionale, vine la Pro Tv să vorbeasca despre viata sa, acum ca nu mai are contract cu Sony. Mai mult, Costel Busuioc e hotarat sa isi etaleze calitatile vocale la ”Happy Hour” cu piese diferite de cele cu care s-a lansat.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni